U bespaart€ 12,- per ticket
Op max.1 ticket per VIP-KAART
Let opu dient online een tijdslot te reserveren
alleen geldig op vertoon van de VIP-KAART
Let op
Het Stedelijk Museum Breda opent de deuren op 1 juni. In verband met de coronamaatregelen dient u online een tijdslot te reserveren. Klik hier voor de actuele informatie en openingstijden.

Stedelijk Museum Breda

De trots van Breda voel je in het Stedelijk Museum Breda. Het vertelt over de rijke geschiedenis, de cultuur en de verhalen van deze historische stad in het zuiden.

Sef Peeters - Zwaar als een vogel

15 februari 2020 t/m 23 augustus 2020

Het werk van de kunstenaar Sef Peeters (1947-2019) oogt speels en toegankelijk, maar achter die eerste indruk gaan belangrijke vragen schuil. Met de nodige dosis humor en poëzie wijst hij op het feit dat het leven - en dus ook de kunst - nooit eenduidig is. Leven en kunst bewegen zich vaak tussen onverenigbare uitersten. Peeters geeft geen pasklare antwoorden en probeert de kijker vooral aan het denken te zetten. Aan de hand van grote installaties geeft de tentoonstelling Zwaar als een vogel een beeld van een even indrukwekkend als bescheiden kunstenaarschap. Naast de installaties wordt ook een keuze uit de fotowerken, films, grafiek en objecten getoond, aangevuld met schetsen, ontwerptekeningen en documentatie.

Over Stedelijk Museum Breda

Het moderne en uitnodigend stadsmuseum brengt de stadsgeschiedenis tot leven en maakt eigenzinnige tentoonstellingen over geschiedenis en actuele beeldcultuur. In het museum staat de wisselwerking tussen erfgoed, beeldende kunst en beeldcultuur centraal.

Contact

Stedelijk Museum Breda

Boschstraat 22

4811 GH Breda

076 529 99 00

11:00 - 17:00


www.stedelijkmuseumbreda.nl

Beeld: Stedelijk Museum Breda.

Vergelijkbaar aanbod