U bespaart€ 9,- per ticket
Op max.1 ticket per VIP-KAART
Let opalleen geldig aan de kassa
alleen geldig op vertoon van uw VIP-KAART
Thuisblijftips van Storyworld

Kijk films via Picl, lees gratis het stripblad EPPO online, maak een eigen stripboek of volg online tekenles en leer de skills van een echte Donald Duck tekenaar. Bekijk alle thuisblijftips van Storyworld hier.

Storyworld

Hét nieuwe Nederlands museum voor strips, animatie en games in het Forum Groningen.

The Art of Loish

t/m 28 juni 2020

Bij Storyworld bezoek je meerdere keren per jaar een expositie. De Nederlandse illustratrice Lois van Baarle, ook bekend als Loish, exposeert als eerste haar werk bij Storyworld. Van Baarle ontwerpt personages voor animatiefilms en computergames, waaronder Horizon Zero Dawn (2017). Maar het grootste succes heeft ze momenteel met haar vrije werk waarin vaak jonge vrouwen centraal staan. Soms dromerig, maar meestal krachtig en zelfstandig. Vooral met deze portretten wekt ze internationaal bewondering.

Over Storyworld

Storyworld is hét Nederlands museum voor strips, animatie en games. Centraal staat de kunst van het verhalen vertellen, van begin tot eind. Want elk karakter, elk figuur, elke superheld is ooit begonnen met een potloodstreep op een leeg vel papier. Storyworld ontrafelt de geheimen van grote verhalenvertellers en toont Nederlandse en internationale successen op het gebied van strips, animatie en games.

Contact

Storyworld

Nieuwe Markt 1

9712 KN Groningen

050 368 36 83

10.00 - 18.00


www.storyworld.nl

Vergelijkbaar aanbod