U bespaart € 9,- per ticket
Op max. 2 tickets per VIP-KAART
Let opde 2 personen gratis-actie is alleen geldig t/m 18 december 2020
haal tickets aan de kassa tijdens uw bezoek
alleen geldig op vertoon van uw VIP-KAART

Let op!


Bezoek alleen een museum bij u in de buurt, om onnodige reisbewegingen te voorkomen. De 2 personen gratis-actie is alleen geldig t/m 18 december. Gaat u in een andere periode naar dit museum? Dan geldt: gratis toegang voor 1 persoon per VIP-KAART.


Bij Storyworld in het Forum Groningen haalt u tickets bij een van de kassa's in het gebouw op de dag van uw bezoek. Houdt u aan de coronamaatregelen en bezoek geen museum als u coronagerelateerde klachten hebt, zoals verkoudheid, koorts, of hoesten.

Storyworld

Hét nieuwe Nederlands museum voor strips, animatie en games in het Forum Groningen.

Wakawaka! 40 Jaar PAC-MAN

3 oktober 2020 t/m 10 januari 2021

Een van de beroemdste figuren uit videogames bestaat alweer 40 jaar: PAC-MAN! Het iconische gele happertje veranderde de gamewereld voorgoed en bleef al die jaren razend populair. Om dat te vieren presenteert Storyworld dit najaar: Wakawaka! 40 Jaar PAC-MAN. PAC-MAN is een echte game-changer in de wereld van arcade-videogames. Wist je bijvoorbeeld dat het de eerste game was die een iconisch en herkenbaar personage als hoofdpersonage gebruikte? En minstens zo revolutionair was ook de videogame-marketing voor PAC-MAN en de uitbreiding van het spelpubliek naar vrouwen en andere demografische groepen.

Over Storyworld

Storyworld is hét Nederlands museum voor strips, animatie en games. Centraal staat de kunst van het verhalen vertellen, van begin tot eind. Want elk karakter, elk figuur, elke superheld is ooit begonnen met een potloodstreep op een leeg vel papier. Storyworld ontrafelt de geheimen van grote verhalenvertellers en toont Nederlandse en internationale successen op het gebied van strips, animatie en games.

Contact

Storyworld

Nieuwe Markt 1

9712 KN Groningen

050 368 36 83

10.00 - 18.00


www.storyworld.nl

Beeld: Jongens spelen PAC-MAN, 1984 Scheveningen © Han Singels

Vergelijkbaar aanbod