Beleef een spectaculaire 5D vliegervaring over Nederland. In Amsterdam, naast het EYE filmmuseum. Ontvang nu € 4,- korting per kaartje. Vergeet niet uw VIP-KAART mee te nemen!

Belangrijke mededeling

In het licht van de recente ontwikkelingen rond het coronavirus en de nieuwe richtlijnen van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM), kan (een deel van) het VIP-KAARTaanbod niet langer geldig zijn. Denk hierbij aan gesloten musea, theaters en attracties en evenementen die zijn afgelast. Indien u kaarten heeft gekocht voor voorstellingen of evenementen in deze periode, verwijzen wij u naar deze aanbieders voor de meest actuele stand van zaken. Er volgt zo spoedig mogelijk meer informatie.

Maak een vlucht over Nederland

Altijd al gedroomd om over Nederland te vliegen? Nu kan het! Beleef een unieke 5D vliegervaring die u Nederland niet alleen laat zien, maar ook echt laat beleven. Gave filmbeelden, motion technology, een enorm bolvormig scherm en toffe special effects geven u het gevoel te vliegen als een vogel. Scheer met hoge snelheid rakelings langs de Zaanse Schans, de Amsterdamse grachten en voel de wind door je haren tijdens deze adembenemende vliegervaring. Voel, ruik, zie en beleef Nederland.

Contact

This is Holland

Overhoeksplein 51

10131KS Amsterdam


Vergelijkbaar aanbod