U ontvangt30% voordeel op geselecteerde voorstellingen
20% voordeel op de reserveringskosten
Op max.8 tickets per VIP-KAART
VoorRang 1 en 2
Reguliere prijsvanaf € 72,- tot € 89,- (Rang 1 en 2)
Voor vragenbel naar 0900 1353 (€ 0,60 p/m)
Let opexclusief € 1,85 orderkosten
alleen geldig op vertoon van uw VIP-KAART

Shows t/m 31 mei gecanceld. Wij nemen spoedig contact op met alle boekers.

Beste bezoeker,

Om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, heeft de Nederlandse regering op advies van het RIVM een schorsing van evenementen met meer dan 100 mensen afgekondigd. In overeenstemming met deze verordening worden alle voorstellingen van Stage Entertainment Nederland (ANASTASIA, TINA – De Tina Turner Musical en LAZARUS) die gepland staan tot en met 31 mei tot nader order gecanceld. Helaas betekent dit dat de aangeboden VIP-arrangementen door Stage Entertainement tijdens de voorstellingen in maart komen te vervallen.

Reeds aangeschafte tickets blijven automatisch geldig voor een nieuwe datum en kunnen kosteloos worden omgeboekt. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact op met alle bezoekers die voor de desbetreffende data tickets voor een van de voorstellingen hebben gekocht.
Bezoekers worden dringend verzocht geen contact op te nemen met Stage Entertainment Nederland, of onze ticketingpartner Eventim.

Voorstellingen die na 31 mei gepland staan, gaan vooralsnog door. Mocht de situatie wijzigen dan nemen wij hierover contact op met al onze bezoekers die voor de desbetreffende data tickets hebben gekocht.

Natuurlijk betreuren we ten zeerste het ongemak dat deze situatie veroorzaakt, maar hebben alle begrip voor de beslissing van de autoriteiten en hopen u gauw op een andere datum in een van onze theaters te mogen ontvangen.

TINA - De Tina Turner Musical

Het enige echte rauwe levensverhaal van ‘The Queen of Rock-’n-Roll’ is nu te zien in het Beatrix Theater Utrecht. De musical over de vrouw die alles overwon, die zich niet aan de regels hield, maar ze zelf maakte. Beleef het verhaal van de ongelofelijke Tina Turner en geniet van al haar megahits.

Boek nu uw plaatsen voor juni 2020!

BOEK HIER REGULIERE TICKETS
Beeld: Scenefotografie TINA - De Tina Turner Musical | Manuel Harlan Beeld: Scenefotografie TINA - De Tina Turner Musical | Manuel Harlan

Contact

Beatrix Theater Utrecht

Jaarbeursplein 6 A

3521 AL Utrecht

0307990799


www.stage-entertainment.nl

Let op: exclusief € 1,85 transactiekosten en eventuele verzendkosten. Het voordeel geldt alleen op de ticketprijs en niet voor de garderobe- en restauratiekosten.

Vergelijkbaar aanbod