U ontvangt30% voordeel op geselecteerde voorstellingen
20% voordeel op de reserveringskosten
Op max.8 tickets per VIP-KAART
VoorRang 1 en 2
Reguliere prijsvanaf € 72,- tot € 89,- (Rang 1 en 2)
Voor vragenbel naar 0900 1353 (€ 0,60 p/m)
Let opexclusief € 1,85 orderkosten
alleen geldig op vertoon van uw VIP-KAART

INFORMATIE M.B.T. OMGANG MET CORONAVIRUS

 

Per 1 juli mogen de theaters weer open voor maximaal 100 personen. Hoe jammer we het ook vinden, op basis van dit aantal kunnen we het Beatrix Theater Utrecht helaas nog niet openen. We verwachten dat het nog best een tijdje kan duren. Iedereen die kaarten voor TINA – De Tina Turner Musical heeft gekocht, heeft inmiddels per e-mail persoonlijk bericht ontvangen. Zodra het kabinet groen licht geeft voor méér dan 100 bezoekers, gaan we direct aan de slag en hoor je wanneer TINA weer te zien zal zijn en zal de kaartverkoop weer van start gaan.

 

Wij verzoeken u vriendelijk geen contact op te nemen met Stage Entertainment en Eventim. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact op met alle bezoekers die kaarten voor één van deze voorstellingen hebben gekocht.

 

Natuurlijk betreuren we ten zeerste het ongemak dat deze situatie veroorzaakt. We hopen u gauw op een andere datum in een van onze theaters te mogen ontvangen.

 

Blijf gezond en hopelijk tot snel.

TINA - De Tina Turner Musical

Het enige echte rauwe levensverhaal van ‘The Queen of Rock-’n-Roll’ is nu te zien in het Beatrix Theater Utrecht. De musical over de vrouw die alles overwon, die zich niet aan de regels hield, maar ze zelf maakte. Beleef het verhaal van de ongelofelijke Tina Turner en geniet van al haar megahits.
Beeld: Scenefotografie TINA - De Tina Turner Musical | Manuel Harlan Beeld: Scenefotografie TINA - De Tina Turner Musical | Manuel Harlan

Contact

Beatrix Theater Utrecht

Jaarbeursplein 6 A

3521 AL Utrecht

0307990799


www.stage-entertainment.nl

Let op: exclusief € 1,85 transactiekosten en eventuele verzendkosten. Het voordeel geldt alleen op de ticketprijs en niet voor de garderobe- en restauratiekosten.

Vergelijkbaar aanbod