U ontvangt 20% korting
Op max. 8 tickets per VIP-KAART
Reguliere prijsverschillend per theater
Voor vragenbel naar 0900 9203 (Nationale Theaterkassa)
Let opprijs is inclusief € 2,- servicekosten
voorstelling is op diverse locaties
alleen geldig op vertoon van de VIP-KAART

Belangrijke mededeling

In het licht van de recente ontwikkelingen rond het coronavirus en de nieuwe richtlijnen van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM), kan (een deel van) het VIP-KAARTaanbod niet langer geldig zijn. Alle voorstellingen en samenkomsten zijn tot en met 1 juni 2020 afgelast. Indien u kaarten heeft gekocht voor voorstellingen of evenementen in deze periode, wordt er zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen. In verband met de verwachte drukte, vragen wij u namens de theaters niet zelf contact op te nemen.

Let op: voor alle voorstellingen van Van Dik Hout wordt gezocht naar een nieuwe datum. Zodra er meer bekend is, ontvangt u bericht. Mocht de voorstelling worden verplaatst, dan blijven uw tickets geldig.

25 jaar Van Dik Hout

25 jaar Van Dik Hout: Prachtige muziek op een geweldig jubileum feest dat u niet mag missen!

Van Dik Hout bestaat 25 jaar en viert dit met de theatertour '25 jaar Van Dik Hout'. In akoestische en intieme setting speelt de band een overzicht van hun indrukwekkende oeuvre met klassiekers als 'Stil in mij', 'Alles of niets', 'Mijn houten hart' en 'Zij maakt het verschil'. Sinds hun doorbraak in 1994 behoort Van Dik Hout tot de top met hun pure rock en poëtische teksten. Destijds ontketenden ze met 'Stil In Mij' een hausse in de Nederlandstalige muziek en ook nu nog is Van Dik Hout een bepalende factor in de Nederpop. Hun 25 jarig jubileum vieren ze niet alleen met een theatertour, maar ook met een documentaire, een gloednieuw album en nieuwe singles!

Beeld: Jaap Stolk

Vergelijkbaar aanbod