U bespaart€ 19,- per ticket
Op max.1 ticket per VIP-KAART
Let optickets zijn alleen online verkrijgbaar
alleen geldig op vertoon van uw VIP-KAART
Tickets voor het Van Gogh Museum zijn alleen online verkrijgbaar. Bestel uw tickets hier.
Reserveer tickets

Van Gogh Museum

Het Van Gogh Museum in Amsterdam heeft de grootste verzameling werken van Van Gogh ter wereld. Let op! Tickets voor het Van Gogh Museum zijn alleen online verkrijgbaar. Bestel uw tickets hier.

Jean-François Millet - Zaaier van de moderne kunst

4 oktober t/m 12 januari 2020


In de tentoonstelling Jean-François Millet. Zaaier van de moderne kunst is te zien hoe vooruitstrevend het werk van Jean-François Millet (1814-1875) is voor de tijd waarin hij leefde. Met zijn radicale schildertechniek, moderne stijl en inspirerende verbeelding van het boerenbestaan, werd Millet een ware zaaier van de moderne kunst. Voor het eerst is er een grote, internationale tentoonstelling gewijd aan Millet en hoe zijn kunst als inspiratiebron diende voor kunstenaars na hem, zoals Vincent van Gogh, Camille Pissarro, Georges Seurat, Claude Monet, Giovanni Segantini, Winslow Homer, Paula Modersohn-Becker, Edvard Munch, Kazimir Malevich en Salvador Dalí.

Over het Van Gogh Museum

Ruim 200 schilderijen, 500 tekeningen en 750 brieven van Van Gogh zijn te zien in het Van Gogh Museum, waaronder de Zonnebloemen, De aardappeleters, Tuin met geliefden, De slaapkamer en ook zijn bekende zelfportret. Dit museum vertelt als geen ander het verhaal van de wereldberoemde Nederlandse schilder.

Contact

Van Gogh Museum

Museumplein 6

1071 DJ Amsterdam

020 570 52 00

09:00 - 18:00


www.vangoghmuseum.nl

Beeld: Jean-François Millet, 'De arenlezers', 1857, Olieverf op doek, 83,5 x 110 cm, Musée d'Orsay, Parijs.

Vergelijkbaar aanbod