U bespaart € 19,- per ticket
Op max. 2 tickets per VIP-KAART
Let opde 2 personen gratis-actie is alleen geldig t/m 18 december 2020
reserveer online een tijdslot voor uzelf (en uw introducé)
bij binnenkomst worden uw starttijd en VIP-KAART gescand
alleen geldig op vertoon van uw VIP-KAART

Let op!

Bezoek alleen een museum bij u in de buurt, om onnodige reisbewegingen te voorkomen. De 2 personen gratis-actie is alleen geldig t/m 18 december 2020. Gaat u in een andere periode naar dit museum? Dan geldt: gratis toegang voor 1 persoon per VIP-KAART.

In verband met de coronamaatregelen dient u online een tijdslot te reserveren. Zoals u misschien weet, is het aantal plekken per tijdslot beperkt, omdat musea per dag slechts een maximum aantal bezoekers kunnen verwelkomen. Reserveer daarom alleen als u zeker weet dat u gebruik maakt van uw ticket. Zo voorkomt u dat het museum lege plekken overhoudt, terwijl hier wel voor gereserveerd is.

 

Kunt u onverhoopt toch niet op het gereserveerde tijdslot? Neem dan telefonisch contact op met het museum.

Van Gogh Museum

Het Van Gogh Museum in Amsterdam heeft de grootste verzameling werken van Van Gogh ter wereld. Let op! Tickets voor het Van Gogh Museum zijn alleen online verkrijgbaar. Bestel uw tickets hier.


Van Gogh inspireert Jean-Luc Mylayne

11 september 2020 t/m 14 februari 2021


Van Gogh en zijn voorliefde voor de natuur is een bijzondere inspiratiebron voor Mylayne. Net als Van Gogh wil Mylayne de verbondenheid die hij voelt met de natuur tot uitdrukking brengen in zijn werk.Al meer dan 40 jaar maakt Jean-Luc Mylayne (1946) beelden van landschappen met daarin een vogel. In deze foto’s draait alles om de balans tussen de natuur, de kunstenaar en het dier. Geduldig neemt hij samen met zijn vrouw Mylène weken of soms maanden de tijd om het juiste kader te kiezen en het vertrouwen van de vogel te winnen. Met behulp van zelfgebouwde cameralenzen zijn delen van het beeld scherp of juist bewust onscherp gelaten, of zelfs vervormd. Speciaal voor deze presentatie in het Van Gogh Museum koos Mylayne drie werken. Van iedere foto, bestaat maar één exemplaar.

De VIP-KAART is voor alle deelnemers van de BankGiro Loterij. Heeft u deze (nog) niet ontvangen of bent u 'm kwijt? Vraag dan gratis een nieuwe kaart aan.

Over het Van Gogh Museum

Ruim 200 schilderijen, 500 tekeningen en 750 brieven van Van Gogh zijn te zien in het Van Gogh Museum, waaronder de Zonnebloemen, De aardappeleters, Tuin met geliefden, De slaapkamer en ook zijn bekende zelfportret. Dit museum vertelt als geen ander het verhaal van de wereldberoemde Nederlandse schilder.

Contact

Van Gogh Museum

Museumplein 6

1071 DJ Amsterdam

020 570 52 00

09:00 - 18:00


www.vangoghmuseum.nl

Beeld: De zaaier, Vincent van Gogh (1853 - 1890), Arles, november 1888, olieverf op doek, 32.5 cm x 40.3 cm, Van Gogh Museum, Amsterdam (Vincent van Gogh Stichting)

Vergelijkbaar aanbod