U ontvangt25% korting
Op max.4 tickets per VIP-KAART
Reguliere prijs€ 8,- per ticket
Gebruik de codeBGLVIP20
Let opkinderen t/m 2 jaar gratis
alleen geldig op vertoon van uw VIP-KAART

Belangrijke mededeling

In het licht van de recente ontwikkelingen rond het coronavirus en de nieuwe richtlijnen van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM), kan (een deel van) het VIP-KAARTaanbod niet langer geldig zijn. Denk hierbij aan gesloten musea, theaters en attracties en evenementen die zijn afgelast. Indien u kaarten heeft gekocht voor voorstellingen of evenementen in deze periode, verwijzen wij u naar deze aanbieders voor de meest actuele stand van zaken. Er volgt zo spoedig mogelijk meer informatie.

Villa Zebra

Villa Zebra is het leukste kunstuitje voor het gehele gezin! Dit kindermuseum voor hedendaagse beeldende kunst maakt tentoonstellingen speciaal voor kinderen.

De Moestuin - 7 t/m 12 jaar

23 maart 2019 t/m 1 maart 2020

De Moestuin van Villa Zebra is geen gewone: hier gebeurt van alles buiten de perken! Met het werk van twaalf kunstenaars onderzoek je alles wat groeit en bloeit. Kunstenaars bekijken de wereld net een beetje anders. Waarom lichten die aardbeien op? Waar woekeren de groenten heen en wat groeit er aan jouw pizzaplant? Ontdek het in de Moestuin!

ZELF! - 3-6 jaar

In ZELF! komen peuters en kleuters spelenderwijs in aanraking met hedendaagse kunst. De interactieve kunstinstallaties stimuleren de verbeeldingskracht, taalontwikkeling, motoriek en creativiteit van jonge kinderen. Lees hier meer!

Contact

Villa Zebra

Stieltjesstraat 21

3071 JV Rotterdam

010 - 241 17 17

12:00 - 17:00


www.villazebra.nl

Beeld: Eelco Brand

Vergelijkbaar aanbod