U ontvangttot € 4,- korting 
Op max.6 e-vouchers per VIP-KAART
Voor vragenbel naar 088 - 623 70 30 (lokaal tarief)
Let opkoop uw e-voucher(s) via de onderstaande button
verzilver uw e-voucher(s) aan de kassa bij de bioscoop
alleen geldig op vertoon van uw VIP-KAART

Let op
In verband met de coronamaatregelen zijn er een aantal nieuwe regels van kracht. Wij verzoeken u tijdens uw bezoek 1,5 meter afstand te houden en de RIVM-richtlijnen te volgen. Klik hier voor de laatste updates.

Vue bioscopen

Voor € 8,- naar de film!

Of u nu van rom-coms houdt of van keiharde actie, van thriller of comedy, bij Vue ziet u de nieuwste films op de best mogelijke manier. Alle zalen zijn uitgerust met groot scherm, optimaal geluid en comfortabele stoelen. Weet u al naar welke film u wilt?

Hier 
leest u meer over het inwisselen van de voucher.

Let op: U kunt uw vouchers alleen inwisselen bij de kassa en deze zijn alleen geldig in combinatie met een geldige VIP-KAART. Neem deze dus mee naar de bioscoop! De vouchers zijn niet online inwisselbaar.


Deelnemende bioscopen

  Nu te zien: Antebellum

  De angstaanjagende nieuwe horrorfilm van de producenten van Get Out en Us. Succesvol schrijfster Veronica Henley (Janelle Monáe) zit gevangen in een gruwelijke werkelijkheid. Ze moet de confrontatie aangaan met het duistere verleden en het mysterie ontraadselen, voor het te laat is…

  Hoeveel bespaart ú op uitstapjes?

  Bereken in een paar seconden hoeveel ú dit jaar kunt besparen op dagjes en avondjes uit, met uw BankGiro Loterij VIP-KAART. Dit kan oplopen tot wel honderden euro's!

  BEREKEN UW VIP-KAART VOORDEEL

  Contact

  Vue Bioscopen


  www.vuecinemas.nl

  Vergelijkbaar aanbod