U bespaart € 10,50 per ticket
Op max. 2 tickets per VIP-KAART
Let opde 2 personen gratis-actie is alleen geldig t/m 18 december 2020
reserveer online een tijdslot voor uzelf (en uw introducé)
bij binnenkomst worden uw starttijd en VIP-KAART gescand
alleen geldig op vertoon van uw VIP-KAART

Let op!

Bezoek alleen een museum bij u in de buurt, om onnodige reisbewegingen te voorkomen. 
De 2 personen gratis-actie is alleen geldig t/m 18 december 2020. Gaat u in een andere periode naar dit museum? Dan geldt: gratis toegang voor 1 persoon per VIP-KAART.

In verband met de coronamaatregelen dient u online een tijdslot te reserveren. Zoals u misschien weet, is het aantal plekken per tijdslot beperkt, omdat musea per dag slechts een maximum aantal bezoekers kunnen verwelkomen. Reserveer daarom alleen als u zeker weet dat u gebruik maakt van uw ticket. Zo voorkomt u dat het museum lege plekken overhoudt, terwijl hier wel voor gereserveerd is.

 

Kunt u onverhoopt toch niet op het gereserveerde tijdslot? Neem dan contact op met het museum.

Watersnoodmuseum

In het Watersnoodmuseum duiken bezoekers onder in de wondere verhalen over water. Verhalen over de Watersnoodramp van 1953, over de wederopbouw, over de Deltawerken en verhalen over waterveiligheid. Steeds verteld door mensen die het zelf hebben meegemaakt.


Veranderende Wereld

In de permanente tentoonstelling Veranderende Wereld krijgen bezoekers een kijkje in het effect van de klimaatveranderingen op het leven in Nederland. Aan de hand van wetenschappelijk onderzoek en de nieuwste generatie hoge-resolutie klimaatmodellen wordt er een beeld geschetst van het klimaat in de toekomst en wordt iedereen bewust gemaakt om zo snel mogelijk in te grijpen. Op een grote wereldbol is te zien wat er zal gebeuren als de zeespiegel blijft stijgen en de aarde steeds warmer wordt. Wat zijn de gevolgen in Nederland? En wat zal er wereldwijd veranderen?


Over het Watersnoodmuseum

Het Watersnoodmuseum in Ouwerkerk vertelt over de watersnoodramp van 1953, in Zeeland, Zuid-Holland en Noord-Brabant, maar ook over waterveiligheid anno nu. Het is gevestigd in Ouwerkerk, Zeeland, in de vier caissons die werden gebruikt om het laatste dijkgat van '53 te sluiten. Beleef bijzondere verhalen voor mensen, door mensen. Een bezoek meer dan waard.

Contact

Watersnoodmuseum

Weg van de Buitenlandse Pers 5

4305 RJ Ouwerkerk

0111 – 644 382

10:00 - 17:00


www.watersnoodmuseum.nl

Vergelijkbaar aanbod