U bespaart€ 10,50 per ticket
Op max.1 ticket per VIP-KAART
Let opu dient online een tijdslot te reserveren
alleen geldig op vertoon van de VIP-KAART

Let op
Het Watersnoodmuseum opent de deuren op 1 juni. In verband met de coronamaatregelen dient u online een tijdslot te reserveren. Klik hier voor de actuele informatie en openingstijden.

Watersnoodmuseum

In het Watersnoodmuseum duiken bezoekers onder in de wondere verhalen over water. Verhalen over de Watersnoodramp van 1953, over de wederopbouw, over de Deltawerken en verhalen over waterveiligheid. Steeds verteld door mensen die het zelf hebben meegemaakt.


Veranderende Wereld

In de permanente tentoonstelling Veranderende Wereld krijgen bezoekers een kijkje in het effect van de klimaatveranderingen op het leven in Nederland. Aan de hand van wetenschappelijk onderzoek en de nieuwste generatie hoge-resolutie klimaatmodellen wordt er een beeld geschetst van het klimaat in de toekomst en wordt iedereen bewust gemaakt om zo snel mogelijk in te grijpen. Op een grote wereldbol is te zien wat er zal gebeuren als de zeespiegel blijft stijgen en de aarde steeds warmer wordt. Wat zijn de gevolgen in Nederland? En wat zal er wereldwijd veranderen?


Over het Watersnoodmuseum

Het Watersnoodmuseum in Ouwerkerk vertelt over de watersnoodramp van 1953, in Zeeland, Zuid-Holland en Noord-Brabant, maar ook over waterveiligheid anno nu. Het is gevestigd in Ouwerkerk, Zeeland, in de vier caissons die werden gebruikt om het laatste dijkgat van '53 te sluiten. Beleef bijzondere verhalen voor mensen, door mensen. Een bezoek meer dan waard.

Contact

Watersnoodmuseum

Weg van de Buitenlandse Pers 5

4305 RJ Ouwerkerk

0111 – 644 382

10:00 - 17:00


www.watersnoodmuseum.nl

Vergelijkbaar aanbod