OP=OP

Meer beleven Amsterdam 14 jan

Als VIP naar het Amsterdam Light Festival

VIP-arrangement

Speciaal voor VIP-KAARThouders varen wij zondag 14 januari met de BankGiro Loterij boot door de grachten. Het Amsterdam Light Festival is natuurlijk al een waar spektakel. Om het nog exclusiever te maken hebben wij voor u een mooie lichtverrassing op de boot, met een zéér bijzondere gids op de rondvaartboot. U krijgt vooraf aan de rondvaart warme chocomel of glühwein, en na afloop neemt u het festivalboek mee naar huis.

Op 14 januari varen wij vanaf pier 6 bij het Damrak Amsterdam om 17:00 uur en om 19:00 uur.

Over het Amsterdam Light Festival

Dit jaar vindt het Amsterdam Light Festival voor de zesde keer plaats. Tegen het prachtige decor van de Amsterdamse grachten wordt de stad van 30 november t/m 21 januari elke avond sprookjesachtig opgelicht met kleurrijke kunstwerken. Al varend bekijkt u meer dan 20 kleurrijke werken van lichtkunstenaars uit de hele wereld.

Vaar door de beroemde 17e-eeuwse grachten en zie de stad als nooit tevoren. Voor zowel de bezoeker van Amsterdam als de Amsterdammer zelf is de vaartocht langs alle kunstwerken van Amsterdam Light Festival een geweldige manier om de stad op een nieuwe manier te beleven.

Wow! Wegens overweldigend succes zijn de kaarten binnen mum van tijd vergeven. Houd onze website in de gaten voor andere mooie aanbiedingen!

Informatie

We geven weg per vaarttocht 22 x 2 kaarten
Waarde € 60,-
Datum 14 januari 2018


Wij verzoeken u alleen aan te melden 
als u zeker weet dat u aanwezig kunt zijn op zondag 14 januari 2018. Bekijk hier de actievoorwaarden.

Praktische informatie

Wat: Als VIP naar het Amsterdam Light Festival
Waar: , Amsterdam, Damrak 13
Wanneer: 14 januari 2018

Vergelijkbaar aanbod

© 2018 BankGiro Loterij N.V. De vergunning voor de loterij is afgegeven door de Kansspelautoriteit onder kenmerk 10235 d.d. 23/12/2016. 18+ Speel bewust