Kans op

Dierenpark 16 jun - 17 jun

Beestachtige Zoomer in Burgers' Zoo!

Actie afgelopen

Deze actie liep van woensdag 16 mei 2018 12.00 uur tot en met zondag 27 mei 23.59 uur. Houd de VIP-KAART website in de gaten voor meer Beestachtige Zoomer acties!Beestachtige Zoomer (én lente)

De BankGiro Loterij viert de Beestachtige Zoomer! Tot en met augustus maakt u élke maand gratis kans op dierenparkkaarten, exclusief voor deelnemers van de BankGiro Loterij.

In mei strijkt de BankGiro Loterij karavaan neer in de Apenheul en volgende maand, op zaterdag 16 en zondag 17 juni, nodigen wij u uit in Burgers' Zoo, in Arnhem. U kunt nu kans maken op 4 tickets voor een van deze dagen in de grootste dierentuin van Nederland.

Burgers' Zoo

Duik in 8 miljoen liter water, ga op avontuur in de overdekte jungle en bewonder de gieren in de woestijn. U beleeft het in 45 hectare dierenpark Burgers' Zoo! Nergens krijgt u zo’n compleet overzicht van het dierenrijk als in dit dierenpark. Zo betreedt u in Burger’s Bush de kleurrijke wereld van het tropisch regenwoud waar dieren in alle vrijheid leven! In Burgers’ Ocean leeft het grootste levende koraalrif in een aquarium buiten Australië én u ziet 's wereld grootste overdekte mangrove!


Voor deze actie mogen wij 1162 winnaars blij maken met 4 kaarten voor de Burgers' Zoo voor zaterdag 16 of zondag 17 juni 2018. De kaarten hebben een waarde van € 21,50 per stuk, dus een waarde van €  86,- per winnaar. De actie loopt van woensdag 16 mei 2018 12.00 uur tot en met zondag 27 mei 23.59 uur. Winnaars ontvangen uiterlijk 1 juni bericht. U kunt aangeven of u een voorkeur heeft voor kaarten voor zaterdag 16 juni, zondag 17 juni, of dat u geen voorkeur heeft. Voor beide dagen is een beperkt aantal tickets beschikbaar. De BankGiro Loterij probeert zoveel mogelijk rekening te houden met de opgegeven voorkeur, maar kan niet garanderen dat de winnaars van deze actie, tickets ontvangen voor de dag van hun voorkeur. Alle deelnemers aan de actie maken evenveel kans op kaarten, het maakt hierbij niet uit of er wel of niet een voorkeur voor een dag is opgegeven.U kunt per VIP -KAARTnummer één keer meedoen aan deze actie en vóór één van de opties kiezen. Later uw keuze wijzigen is helaas niet mogelijk en kaarten zijn niet omwisselbaar voor geld of tegoedbonnen. Bekijk hier de volledige actievoorwaarden.

Let op! Deze actie is alleen bestemd voor deelnemers van de BankGiro Loterij. Kaarten zijn alleen geldig in combinatie met een geldige persoonlijke VIP-KAART. Uw VIP-KAART wordt gecontroleerd bij het ontvangst in Burgers' Zoo. Vergeet niet uw VIP-KAART mee te nemen.

Praktische informatie

Wat: Beestachtige Zoomer in Burgers' Zoo!
Wanneer: 16 juni 2018

Andere activiteiten op dezelfde locatie

Museumtijdschrift
Meer beleven

Goed voorbereid naar het museum met het grootste kunsttijdschrift van Nederland!

Lees meer »
Het Grootste Museum
Meer beleven

Ontdek alle Nederlandse kerken via een gratis audiotour.

Lees meer »
Het Grootste Museum
Meer beleven

Ontdek alle Nederlandse kerken via een gratis audiotour.

Lees meer »

Vergelijkbaar aanbod

© 2019 BankGiro Loterij N.V. De vergunning voor de loterij is afgegeven door de Kansspelautoriteit onder kenmerk 10235 d.d. 23/12/2016. 18+ Speel bewust