€ 2,- korting

Film Wolff Nieuwegein Nieuwegein
Sluit venster x

Ga naar kinepolis.nl

Bioscoop Nieuwegein

Voor een ontspannen avond in de bioscoop kunt u terecht bij Wolff Nieuwegein. Deze bioscoop bevindt zich in het winkelhart van Nieuwegein, City Plaza, en is daardoor goed te bereiken. De bioscoopzalen zijn uitgerust met moderne technologieën op het gebied van beeld en geluid en comfortabele stoelen.

Bioscoop Wolff Nieuwegein biedt elke week een aantrekkelijk filmprogramma voor jong en oud.  Wolff Bioscopen heeft naast de reguliere filmvertoning tal van activiteiten voor diverse doelgroepen: CinePlus, Cinemenu, Mega Kids Party, Kleuterbioscoop, en Ladies Night.

Bezoek de website voor het actuele aanbod.

Met uw VIP-KAART krijgt u €2,- korting op max. 4 reguliere tickets. Uw kaartje met korting koopt u online of aan de kassa. Voor o.a. extra lange vertoningen of 3D-films betaalt u een extra toeslag. De korting geldt alleen van maandag tot en met vrijdagmiddag, niet in combinatie met andere kortingsacties, evenementen, speciale voorstellingen of besloten voorstellingen en niet geldig tijdens vakanties. Vergeet niet uw VIP-KAART mee te nemen!

Praktische informatie

Locatie: Wolff Nieuwegein
Adres: Passage 102, Nieuwegein
Telefoonnummer: 030 604 56 78
Website: www.wolff.nl

Vergelijkbaar aanbod

© 2018 BankGiro Loterij N.V. De vergunning voor de loterij is afgegeven door de Kansspelautoriteit onder kenmerk 10235 d.d. 23/12/2016. 18+ Speel bewust