OP=OP

Festival De Parade 11 aug - 27 aug

Gratis naar de Parade en het Parademuseum

Met twee personen naar de Parade in Amsterdam, met gratis bezoek aan het Parademuseum én twee verkoelende drankjes? Meldt u snel aan, want OP=OP!


Het Parademuseum
Net als vorig jaar, kunt u ook dit jaar het Parademuseum bezoeken tijdens de Parade. Ieder jaar krijgt een ander museum de ruimte om een tentoonstelling te laten zien op het festivalterrein. Dit jaar wordt in samenwerking met Museum de Fundatie de tentoonstelling 'Shades of Silence' getoond.

Shades of Silence
Kunstenares Elise van der Linden houdt zich bezig met het thema tijd, dat voor haar voor groei, verval, maar ook voor eeuwigheid staat. Haar video-installaties zijn als een dwaaltocht door een wereld van landschappen en architectuur en laat je tijd en ruimte anders ervaren. In het Parademuseum neemt ze je mee op een verstilde en meditatieve reis door een imaginaire wereld. Het werk van Van der Elksen is deze zomer te zien in het Parademuseum, dat meereist met de Parade.

Het Parademuseum is mede gerealiseerd dankzij de deelnemers van de BankGiro Loterij. Daarom mogen wij voor de Parade én voor het Parademuseum kaartjes weggeven!

Voor deze actie geldt OP=OP. Elke winnaar ontvangt 2 toegangskaarten voor de Parade, 2 toegangskaarten voor het Parademuseum en 2 consumptiemunten. U ontvangt het pakket per post. U kunt met uw kaarten naar de Parade in Utrecht en in Amsterdam.

Deze actie is afgelopen. Er zijn geen kaarten meer beschikbaar.

Beeld: Parade Den Haag © Erik van 't Hof

Praktische informatie

Wat: Gratis naar de Parade en het Parademuseum
Waar: De Parade , ,
Wanneer: 11 augustus 2017
© 2019 BankGiro Loterij N.V. De vergunning voor de loterij is afgegeven door de Kansspelautoriteit onder kenmerk 10235 d.d. 23/12/2016. 18+ Speel bewust