Kans op

Concert

Huiskamerconcert van het Nedpho winnen?

Het Nederlands Philharmonisch Orkest en het Nederlands Kamerorkest vormen, met 130 vaste musici, samen de grootste orkestorganisatie in Nederland. Beide toonaangevende orkesten zijn de vaste begeleidingsorkesten van De Nationale Opera in Nationale Opera & Ballet, Amsterdam. De orkesten verzorgen daarnaast een veelzijdige concertprogrammering in Het Concertgebouw in Amsterdam en zijn graag geziene gasten in andere Nederlandse concertzalen en op de buitenlandse podia en festivals. Als deelnemer van de BankGiro Loterij kunt u een huiskamerconcert van een kwartet, dat is samengesteld uit deze orksten, winnen! Een unieke kans! De BankGiro Loterij zorgt bovendien graag voor een hapje en drankje tijdens het concert.

In overleg met u en het orkest worden de datum en het tijdstip van het concert bepaald. Het concert zal in ieder geval plaatsvinden binnen dit culturele seizoen, dus vóór 1 juli 2016. U kunt bij het Nederlands Philhmarmonisch Orkest aangeven welk instrument u graag in het ensemble opgenomen wilt hebben. Het Nederlands Philharmonisch Orkest stelt dan een passend ensemble voor u samen.

De BankGiro Loterij mag één huiskamerconcert weggeven ter waarde van € 4500,- !

Deze actie is inmiddels afgelopen. De gelukkigen ontvangen spoedig bericht.

Praktische informatie

Wat: Huiskamerconcert van het Nedpho winnen?

Andere activiteiten op dezelfde locatie

Huiskamerconcert van het Nedpho winnen?
Concert

Een unieke kans!

Lees meer »
Cinetree
Film

Bekijk de meest spraakmakende films en documentaires gewoon thuis op de bank!

Lees meer »
© 2019 BankGiro Loterij N.V. De vergunning voor de loterij is afgegeven door de Kansspelautoriteit onder kenmerk 10235 d.d. 23/12/2016. 18+ Speel bewust