€ 1,50 korting

Film Kinepolis Almere
Sluit venster x

Kinepolis Almere

Toe aan een ontspannen avondje film in Almere? Dan moet u bij Kinepolis zijn! Deze megabioscoop bevindt zich in het bruisende centrum van de stad. Het ontwerp van dit imposante gebouw is van de bekroonde architect Rem Koolhaas. Alle zeven zalen zijn uitgerust met moderne technologieën op het gebied van beeld en geluid en comfortabele stoelen. Zodra u bij binnenkomst de rode loper betreedt, voelt u zich even de filmster die u tijdens de film op het witte doek terugziet.

Bezoek de website voor het actuele aanbod.

Met uw VIP-KAART krijgt u €1,50 korting op een regulier ticket. Uw kaartje met korting koopt u aan de kassa. Voor o.a. extra lange vertoningen of 3D-films betaalt u een extra toeslag. De korting geldt alleen van maandag tot en met vrijdagmiddag, niet in combinatie met andere kortingsacties, evenementen, speciale voorstellingen of besloten voorstellingen en niet geldig tijdens vakanties. Vergeet niet uw VIP-KAART mee te nemen!

Praktische informatie

Locatie: Kinepolis
Adres: Forum 16, Almere
Telefoonnummer: 036-5300063
Website: kinepolis.nl

Vergelijkbaar aanbod

© 2018 BankGiro Loterij N.V. De vergunning voor de loterij is afgegeven door de Kansspelautoriteit onder kenmerk 10235 d.d. 23/12/2016. 18+ Speel bewust