Kans op

Museum Het Spoorwegmuseum Utrecht 20 aug

Open dag in het Spoorwegmuseum

Het Spoorwegmuseum in Utrecht opende onlangs het vernieuwde museum, na een herinrichting, met als thema 'Treinen door de tijd'. Deze herinrichting is mede dankzij uw deelname tot stand gebracht. Om u te bedanken organiseert het Spoorwegmuseum op zaterdag 20 augustus een Open Dag speciaal voor BankGiro Loterij VIP-KAARThouders.

Heeft u een nieuwsbrief ontvangen? Daar hebben we per abuis 20 juli in vermeld. Dat is onjuist. De Open Dag vindt plaats op 20 augustus.

Op 20 augustus is het museum voor het publiek geopend, maar voor u als VIP-KAARThouder staat er wat speciaals op het programma. Samen met maximaal drie introducés heeft u de hele dag gratis toegang tot het museum en staat er een hapje en drankje voor u klaar. Bovendien geven rondleiders speciaal voor u uitleg bij de verschillende locomotieven en rijtuigen. Het museum is op 20 augustus geopend van 10.00 tot 17.00 uur.

Ook het restaurant van Het Spoorwegmuseum is geheel een vernieuwd. Het is gedurende de dag mogelijk om hier wat te eten en te drinken, maar u kunt ook zelf eten meenemen indien gewenst. Het museum is momenteel met de auto helaas minder goed te bereiken i.v.m. werkzaamheden in de stad Utrecht. Check goed uw route, of kijk op de website van het museum. De pendeltrein, die naar het museum zou rijden, rijdt niet op 20 augustus. Wel is het museum met de bus bereikbaar, vanaf Utrecht Centraal.

Voor deze actie kunt u zich helaas niet meer aanmelden. Alle kaarten zijn inmiddels vergeven.

Praktische informatie

Wat: Open dag in het Spoorwegmuseum
Waar: Het Spoorwegmuseum, Utrecht, Maliebaanstation 16
Wanneer: 20 augustus 2016

Vergelijkbaar aanbod

© 2019 BankGiro Loterij N.V. De vergunning voor de loterij is afgegeven door de Kansspelautoriteit onder kenmerk 10235 d.d. 23/12/2016. 18+ Speel bewust