Kans op

Festival Pinkpop Landgraaf 15 jun - 17 jun

Pinkpop VIP-experience

Deze actie liep tot en met 31 mei. De winnaars worden uiterlijk 6 juni op deze pagina bekendgemaakt én ontvangen persoonlijk bericht.


Wegens succes herhaald: maak kans op een BankGiro Loterij VIP-arrangement bij Pinkpop!

Samen met het Bonnefantenmuseum in Maastricht nemen wij u mee naar hét muziekfestival in Landgraaf en het Bonnefanten Pinkpop-up museum.

Pinkpop

Elk jaar zorgt Pinkpop er weer voor dat de groten der aarde naar Landgraaf komen. Dit jaar zijn er o.a. optredens van The Foo Fighters, Pearl Jam, The Script, Bruno Mars, Snow Patrol, Jessie J en 'onze eigen' Ronnie Flex & Deuxperience.

Het Bonnefanten Pinkpop-up museum

Tijdens Pinkpop 2018 is het Bonnefantenmuseum voor de vijfde keer van de partij met het Bonnefanten Pinkpop-up museum. In het paviljoen op het festivalterrein, toont het museum in samenwerking met de BankGiro Loterij de solotentoonstelling van kunstenaar Melanie Bonajo. De VIP's die deze expierence winnen, ontvangen in het Pinkpop-up museum een bijzonder festivalpakket, met o.a. de publicatie van deze tentoonstelling.

  • 2 weekendkaarten voor Pinkpop van 15 t/m 17 juni (incl. camping)
  • Exemplaar van de tentoonstellingspublicatie van Melanie Bonajo
  • een VIP-setje bestaande uit 10 consumptiebonnen, op te halen bij het Bonnefanten Pinkpop-up museum, 2 t-shirts ontworpen door Melanie Bonajo. U ontvangt dit tijdens het exclusieve ontvangst (mét bubbels) in het Pinkpop-up museum.


De BankGiro Loterij mag 10 tweepersoons arrangementen ter waarde van € 450,00 per arrangement verloten. De actie loopt van 23 mei tot en met 31 mei. Houd uw agenda dus alvast leeg voor het weekend van 15 tot en met 17 juni! De actievoorwaarden vindt u hier.

Foto: Bart Heemskerk ©

Praktische informatie

Wat: Pinkpop VIP-experience
Waar: Pinkpop, Landgraaf,
Wanneer: 15 juni 2018

Vergelijkbaar aanbod

© 2019 BankGiro Loterij N.V. De vergunning voor de loterij is afgegeven door de Kansspelautoriteit onder kenmerk 10235 d.d. 23/12/2016. 18+ Speel bewust