VOOR € 25,-

Theater RAI Theater Amsterdam Amsterdam 21 dec
Sluit venster x

Ga naar www.eventim.nl

Sleeping Beauty in de RAI

Sleeping Beauty-Doornroosje

Het beroemde Russische Keizerlijke Ballet uit Sint Petersburg kreeg van Tsaar Alexander Romanov III in 1890 opdracht om een groots, onvergetelijk sprookjesballet te ontwerpen op nieuwe muziek van Pjotr Iljitsch Tsjaikovski, met choreografie van de Franse balletmeester Marius Petipa. Inmiddels is dit meesterwerk, “Doornroosje” (The Sleeping Beauty/ Spiashchaja krasavitsa) wereldberoemd. Het Nationale Ballet van Oekraïne Odessa brengt deze kolossale droomvoorstelling, een betoverende ervaring voor de hele familie in een vernieuwde versie op 21 december in de RAI Amsterdam.

Hét ballet van Oekraïne

Het Nationale Ballet van Oekraïne zetelt in een van de oudste en mooiste opera en ballethuizen van Europa. Het gezelschap heeft een internationale reputatie vanwege haar indrukwekkende ensemble, brilliante solisten en hartstochtelijke ensceneringen. Voor het eerst krijgt het Nederlandse publiek de kans om te genieten van de verbluffende kwaliteit die deze voorstelling zo onweerstaanbaar maakt.

BankGiro Loterij VIP-KAARThouders krijgen een exlcusieve korting. Met uw VIP-KAART kunt u twee tickets bestellen voor slechts € 25,- per ticket. Dit is exclusief transactiekosten van € 1,55 per bestelling. Klik op onderstaande button, voer uw VIP-KAARTnummer in en klik op de paarse knop. Uw korting wordt dan direct verrekend en u kunt uw stoelen kiezen en uw bestelling afronden.


Bestel uw tickets hier

Praktische informatie

Locatie: RAI Theater Amsterdam
Adres: Europaplein 1, Amsterdam
Wanneer: 21 december 2017
Telefoonnummer: 020 - 549 1212
Website: www.rai.nl

Vergelijkbaar aanbod

© 2019 BankGiro Loterij N.V. De vergunning voor de loterij is afgegeven door de Kansspelautoriteit onder kenmerk 10235 d.d. 23/12/2016. 18+ Speel bewust