Kans op

Muziek Paleis Soestdijk Baarn 27 aug

VIP-arrangement Empeiria

Empeiria is een nieuw modern klassiek evenement in de tuinen van Paleis Soestdijk. Empeiria wil klassieke muziek op een moderne manier etaleren door een verrassende combinatie van klassieke artiesten op eenzelfde podium met spectaculaire visuele ondersteuning. Het prachtige decor dat Paleis Soestdijk biedt zal verrijkt worden met beelden behorende bij de werken en een weergaloze lichtshow. Een ware beleving!

Voor twintig deelnemers, elk met één introducé, hebben wij een bijzonder arrangement samengesteld, waar u nu kans op kunt maken. Het concert vindt op zaterdag 3 september plaats. Vooraf ontvangen wij u met een hapje en een drankje en bovendien krijgt u een exclusieve rondleiding door Paleis Soestdijk. Hieronder vindt u het hele programma.

Programma zaterdag 3 september:
18.00 uur VIP-ontvangst met hapjes en drankjes
18.30 uur Unieke korte rondleiding door Paleis Soestdijk
19.30 uur Einde rondleiding
20.00 uur Aanvang concert
22.45 uur Einde voorstelling

Wij mogen 20 tweepersoons-arrangementen weggeven met een waarde van € 225- per arrangement. De actie loopt van 5 augustus tot 15 augustus. Winnaars ontvangen uiterlijk 19 augustus bericht.

Houdt u er rekening mee dat, door u aan te melden, u kans maakt om deel te nemen aan deze bijzondere ervaring. Er wordt speciaal voor u een programma samengesteld. Meldt u zich daarom alleen aan als u zeker weet dat u aanwezig kunt zijn.
Praktische informatie

Wat: VIP-arrangement Empeiria
Waar: Paleis Soestdijk, Baarn, Amsterdamsestraatweg 1
Wanneer: 27 augustus 2016

Vergelijkbaar aanbod

© 2019 BankGiro Loterij N.V. De vergunning voor de loterij is afgegeven door de Kansspelautoriteit onder kenmerk 10235 d.d. 23/12/2016. 18+ Speel bewust