tot 70% korting

Meer beleven Jaarbeurs Utrecht Utrecht 18 sep - 22 sep
Sluit venster x

50PlusBeurs

De 50PlusBeurs is al 26 jaar ’s werelds grootste evenement voor actieve plussers met 550 stands boordevol informatie, entertainment en aanbiedingen. Probeer e-bikes op het fietsplein, bezoek het autoplein met actuele modellen, geniet van modeshows en optredens, krijg advies over beleggen en schenkrecht, ontmoet personalities, test uw fitheid, volg leerzame en actieve workshops of maak kans met vele winacties op mooie prijzen als een avontuurlijke reis of campervakantie. Niemand verlaat de 50PlusBeurs met lege handen!

Combineer met een concert van De 3 Baritons

Kunt u er geen genoeg van krijgen? Bezoek aansluitend aan de beurs de Silver Show met De 3 Baritons (Ernst Daniël Smid, Henk Poort en Marco Bakker). Een verrassend gevarieerde voorstelling vol muzikale hoogtepunten en humoristisch intermezzo. Geniet van de mooiste operette melodieën, klassieke opera aria’s, tijdloze musicalsongs en onvergetelijke internationale en Nederlandse evergreens.

Bestelinformatie

U ontvangt 70% korting op beurstickets
50% korting op beurstickets + concert
Op max. 4 tickets per VIP-KAART
Gebruik de code bankgiro
Let op alleen geldig op vertoon van uw VIP-KAART

Bestel hier uw tickets

Praktische informatie

Locatie: Jaarbeurs Utrecht
Adres: Jaarbeursplein, Utrecht
Wanneer: 18 september 2018
Tot en met: 22 september 2018
Website: www.50plusbeurs.nl/

Vergelijkbaar aanbod

© 2018 BankGiro Loterij N.V. De vergunning voor de loterij is afgegeven door de Kansspelautoriteit onder kenmerk 10235 d.d. 23/12/2016. 18+ Speel bewust