Gratis

Museum Afrika Museum Berg en Dal

Afrika Museum

In het Afrika Museum vindt u een rijke collectie voorwerpen uit Afrika, verzameld door missionarissen die in Afrika werkten of nog steeds werkzaam zijn.

Sieraden - Makers & Dragers

13 oktober t/m 2 juni 2019

De behoefte van de mens om zich te versieren, bestaat overal in de wereld en is al zo oud als de mens zelf. Geen materiaal blijft daarbij ongebruikt: schelpen, vruchten en steen, maar natuurlijk ook glas, goud, zilver en niet te vergeten edelstenen als diamanten, saffieren en robijnen. Leer alles over de betekenis van sieraden en de technieken die de sieradenmakers gebruiken. U ziet meer dan 1000 sieraden die garant staan voor volop kijkplezier, verbazing en bewondering.

Over het Afrika Museum

In het Afrika Museum leert u alles over het Afrikaanse continent. U ziet traditionele en hedendaagse kunst, maar ook honderden voorwerpen, strips, reclameposters en speelgoed. Deze objecten vertellen veel over de gebruiken en gewoonten in de verschillende Afrikaanse landen. Buiten wandelt u over een Ghanees erf, langs een dorp in Mali en paalwoningen uit Benin.

Informatie

U bespaart € 14,-
Op max. 1 ticket per VIP-KAART
Let op alleen geldig op vertoon van uw VIP-KAART

Beeld: Frans Aleven

Praktische informatie

Locatie: Afrika Museum
Adres: Postweg 6, Berg en Dal
Telefoonnummer: 088 004 28 00
Website: www.afrikamuseum.nl

Vergelijkbaar aanbod

© 2018 BankGiro Loterij N.V. De vergunning voor de loterij is afgegeven door de Kansspelautoriteit onder kenmerk 10235 d.d. 23/12/2016. 18+ Speel bewust