Gratis

Museum Afrika Museum Berg en Dal

Afrika Museum

In het Afrika Museum vindt u een rijke collectie voorwerpen uit Afrika, verzameld door missionarissen die in Afrika werkten of nog steeds werkzaam zijn.

Afrotopia

14 april t/m 2 september

Voor de Afrikaanse fotobiënnale in Bamako zijn uit driehonderd inzendingen veertig hedendaagse Afrikaanse fotografen en kunstenaars geselecteerd. Ze zijn geïnspireerd door het thema Afrotopia en de potentiële kracht waarmee Afrika kan bijdragen aan onze gezamenlijke toekomst. Hun werk toont nieuwe inzichten over het verleden, schijnt licht op het heden en biedt nieuwe perspectieven voor de toekomst. Voor het eerst is deze tentoonstelling te zien buiten Mali!

Over het Afrika Museum

In het Afrika Museum leert u alles over het Afrikaanse continent. U ziet traditionele en hedendaagse kunst, maar ook honderden voorwerpen, strips, reclameposters en speelgoed. Deze objecten vertellen veel over de gebruiken en gewoonten in de verschillende Afrikaanse landen. Buiten wandelt u over een Ghanees erf, langs een dorp in Mali en paalwoningen uit Benin.

Informatie

U bespaart € 14,-
Op max. 1 ticket per VIP-KAART
Let op alleen geldig op vertoon van uw VIP-KAART

Beeld: Frans Aleven

Praktische informatie

Locatie: Afrika Museum
Adres: Postweg 6, Berg en Dal
Telefoonnummer: 088 004 28 00
Website: www.afrikamuseum.nl

Vergelijkbaar aanbod

© 2018 BankGiro Loterij N.V. De vergunning voor de loterij is afgegeven door de Kansspelautoriteit onder kenmerk 10235 d.d. 23/12/2016. 18+ Speel bewust