Kans op

Meer beleven Museumplein Amsterdam 24 aug - 26 aug

Als VIP naar de Uitmarkt 2018

Deze actie is afgelopen. Deelname is niet meer mogelijk.


De Uitmarkt is de officiële opening van het culturele seizoen. Op het Museumplein in Amsterdam geven theaters, boekhandels en producenten u een voorproefje van wat u in het nieuwe culturele seizoen kunt verwachten.

Net als voorgaande jaren hebben deelnemers van de BankGiro Loterij een streepje vóór tijdens dit grote culturele evenement dat jaarlijks zo'n 500.000 bezoekers trekt. Op ons VIP-dek geniet u vanaf de beste plaatsen van de voorstellingen en acts, onder het genot van een hapje en drankje. En dat is niet alles: u krijgt ook een rondleiding over de Uitmarkt én een rondvaart door Amsterdam aangeboden. Een unieke ervaring!

Wij organiseren 5 bijzondere evenementen voor VIP-KAARThouders, u kunt zich aanmelden om op één van de evenementen kans te maken.

Vrijdagavond 24 augustus: 19.00 - 23.30 uur

De opening van de Uitmarkt met o.a. Guus Meeuwis, Broederliefde, Introdans en Pete Philly! De presentatie is in handen van Eric Corton. Gevolgd door een optreden van Diggy Dex.

Zaterdagmiddag 25 augustus: 10.00 - 15.30 uur

Wouter Hamel, Niki Jacobs, Lucretia van der Vloot gevolgd door Steffen Morrison.

Zaterdagavond 25 augustus: 19.00 – 23.30 uur

Ellen ten Damme en aansluitend een soul programma met o.a. Berget Lewis.

Zondagmiddag 26 augustus: 10.00 - 13.00 uur

Zondagmiddag staat tijdens de Uitmarkt altijd in het teken van klassiek, zo ook dit jaar met o.a. de nationale Opera&Ballet en het Amsterdams Andalusisch Orkest.

Zondagavond 26 augustus: 19.15 - 22.30 uur

Dé immens populaire Musical Sing A Long als traditionele afsluiter van de Uitmarkt.

Voor bovenstaande VIP-evenementen mogen wij in totaal 75 x 2 kaarten verloten (15 x 2 per evenement) met een waarde van € 30,- per kaart. Per dag zal er 1 trekking plaatsvinden. De actie loopt van 2 augustus tot 15 augustus. Winnaars ontvangen uiterlijk 17 augustus bericht. De actievoowaarden vindt u hier. Let op! U kunt zich per VIP-KAARTnummer voor één van de vijf evenementen aanmelden.

Houd er rekening mee dat, door u aan te melden, u kans maakt om deel te nemen aan deze bijzondere ervaring. Er wordt speciaal voor u een programma samengesteld. Wij willen om die reden benadrukken dat we rekening houden met uw komst. Dit evenement is helaas niet toegankelijk voor rolstoelen en rollators.

Praktische informatie

Wat: Als VIP naar de Uitmarkt 2018
Waar: Museumplein, Amsterdam,
Wanneer: 24 augustus 2018

Vergelijkbaar aanbod

© 2018 BankGiro Loterij N.V. De vergunning voor de loterij is afgegeven door de Kansspelautoriteit onder kenmerk 10235 d.d. 23/12/2016. 18+ Speel bewust