€4 korting

Museum Archeon Alphen aan den Rijn
Sluit venster x

Archeon

Stap midden in de geschiedenis en ontdek hoe het vroeger was. In het openluchtmuseum Archeon leert u over de prehistorie, de Romeinse tijd en de Middeleeuwen.

Vier de winter

Tijdens de winter is het Archeon omgetoverd in een sneeuwparadijs. Alle gebouwen, hutten en boerderijen zijn winters ingericht en in het park ligt een heuse ijsbaan.

Over het Archeon

Het Archeon is een openluchtmuseum en themapark over de geschiedenis van Nederland. Acteurs in gladiator-outfits en huizen in middeleeuwse stijl maken het een levensechte ervaring. Leer zelf boogschieten, onderga een Romeinse massage of bezoek een mesohut uit de Prehistorie. Elk weekend en vakantie zijn er aanvullende evenementen zoals een gladiatorengevecht of een markt.

Met de BankGiro Loterij VIP-KAART krijgt u, op vertoon van uw kaart, aan de kassa 4,- korting op max. 4 kaarten. Vergeet niet uw VIP-KAART mee te nemen.

Praktische informatie

Locatie: Archeon
Adres: Archeonlaan 1, Alphen aan den Rijn
Telefoonnummer: 0172 447 744
Website: www.archeon.nl

Vergelijkbaar aanbod

© 2017 BankGiro Loterij N.V. De vergunning voor de loterij is afgegeven door de Kansspelautoriteit onder kenmerk 10235 d.d. 23/12/2016. 18+ Speel bewust