10% korting

Overnachten B&B Het Blauwe Schaop Eext
Sluit venster x

Voor B&B Het Blauwe Schaop in B&B Het Blauwe Schaop te Eext kunt u telefonisch reserveren via 06 22 42 99 38 .

Ga naar www.erfgoedlogies.nl

B&B Het Blauwe Schaop

In 2014 verruilden Addy en Willem Hollander hun drukke leven in de Randstad voor een rustiger leven op deze boerderij in Eext, en werd hun wens vervuld.

Het Blauwe Schaop is gevestigd in een fraaie 18e eeuwse boerderij. Veel authentieke elementen bleven prachtig bewaard en gaan hand in hand met modern comfort. De boerderij van weleer wordt omgeven door een prachtige tuin.

Gelegen aan de rand van het dorp Eext, is Het Blauwe Schaop een mooie locatie en vooral een fijn startpunt voor wandel-, fiets- of autotochten in de omgeving van het dorp.

Ook een bezoek aan een museum (bijv. Assen, Groningen om met de grote musea te beginnen), een galerie, een van de fraaie borgen in Groningen, het museumdorp Orvelte of het vestingstadje Bourtange, is moeiteloos te ondernemen.

Ook de dierentuin in Emmen met de bijzondere vlindertuin is een bezoek meer dan waard. In de weekenden is er in bijna ieder dorp in de omgeving wel iets bijzonders te doen.

Met de BankGiro Loterij VIP-KAART krijgt u 10% korting op de reguliere kamerprijzen vanaf
85,- per persoon per nacht plus ontbijt. Gereduceerde tarieven bij boeken van meerdere nachten. Vermeld in het reserveringsverzoek duidelijk het gebruik van uw BankGiro Loterij VIP-KAART.

Praktische informatie

Locatie: B&B Het Blauwe Schaop
Adres: Gieterstraat 3, Eext
Telefoonnummer: 06 22 42 99 38
Website: www.erfgoedlogies.nl

Vergelijkbaar aanbod

© 2019 BankGiro Loterij N.V. De vergunning voor de loterij is afgegeven door de Kansspelautoriteit onder kenmerk 10235 d.d. 23/12/2016. 18+ Speel bewust