10% korting

Overnachten B&B Olthuys Vorden
Sluit venster x

Voor B&B Het Olthuys in B&B Olthuys te Vorden kunt u telefonisch reserveren via 0575 55 95 90.

Ga naar www.erfgoedlogies.nl

B&B Het Olthuys

Bed & Breakfast Olthuys ligt in een buitengebied van Vorden, direct grenzend aan natuurgebied ’t Grote Veld. Deze bosrijke omgeving heeft tal van wandel- en fietspaden.

U verblijft in een van de gastenkamers op de voormalige hooizolder, waarbij een prachtig uitzicht over de weilanden, akkers en het bos inbegrepen is, of huurt het hele vakantiehuis (met max. 8 personen). Op elke kamer is een bedstede met stapelbed te vinden, zodat ook ouders met kinderen hier perfect uit de voeten kunnen.

Verken de omgeving en fiets of wandel langs een van de acht kastelen die Vorden rijk is. Lochem, Zutphen en Deventer zijn goed te bereiken voor een dagje weg, net zo als verschillende galerieën en beeldentuinen. Ook kinderen vermaken zich hier prima, bijvoorbeeld in het Klimbos Achterhoek in Ruurlo.

Met de BankGiro Loterij VIP-KAART krijgt u 10% korting op de reguliere prijzen
vanaf € 140,- voor 2 personen per nacht inclusief ontbijt. Vermeld in het reserveringsverzoek duidelijk het gebruik van uw BankGiro Loterij VIP-KAART.

De korting is niet geldig op arrangementen. Diner is niet bij de prijs inbegrepen.

Praktische informatie

Locatie: B&B Olthuys
Adres: Mosselseweg 5, Vorden
Telefoonnummer: 0575 55 95 90
Website: www.erfgoedlogies.nl

Vergelijkbaar aanbod

© 2019 BankGiro Loterij N.V. De vergunning voor de loterij is afgegeven door de Kansspelautoriteit onder kenmerk 10235 d.d. 23/12/2016. 18+ Speel bewust