10% korting

Overnachten B&B Het Pakhuys De Rijp
Sluit venster x

Voor B&B Het Pakhuys in B&B Het Pakhuys te De Rijp kunt u telefonisch reserveren via 06 270 660 67 .

Ga naar www.erfgoedlogies.nl

B&B Het Pakhuys

B&B Het Pakhuys biedt gasten een luxe en warm onderkomen met een vleugje nostalgie. De in totaal zes luxe kamers, met eigen badkamer, bieden prachtig uitzicht op het historische centrum van De Rijp of de tuin en het water.

De Rijp is één van de meest karakteristieke dorpen van het Waterland in Noord-Holland. Het dorp ligt aan de rand van de Beemster, dat werelderfgoed is. Fraaie gerestaureerde huizen uit de 17e eeuw bepalen het dorpsgezicht. Het Raadhuis met de Waag, de Grote Kerk, de boerderijen en houten huizen zien er nog uit als toen.

Het Pakhuys staat middenin de dorpskern van De Rijp. Het rijksmonument stamt uit de 17e eeuw en fungeerde altijd als pastorie. In 2011 werd het, na een drastische renovatie, een B&B.

Ook natuurgebied de Eilandspolder kan worden ontdekt, met de fiets, wandelend of varend. Er zijn ook talloze routes te verkrijgen die u alles in het fraaie Waterland laten zien.

Met de BankGiro Loterij VIP-KAART krijgt u 10 % korting op de reguliere kamerprijzen vana
f € 99,- per nacht. Vermeld in het reserveringsverzoek duidelijk het gebruik van uw BankGiro Loterij VIP-KAART.

De korting is niet geldig op arrangementen. Diner is niet
bij de prijs inbegrepen.

Beeld:
© Bastiaan Woudt

Praktische informatie

Locatie: B&B Het Pakhuys
Adres: Grote Dam 7, De Rijp
Telefoonnummer: 06 270 660 67
Website: www.erfgoedlogies.nl

Vergelijkbaar aanbod

© 2018 BankGiro Loterij N.V. De vergunning voor de loterij is afgegeven door de Kansspelautoriteit onder kenmerk 10235 d.d. 23/12/2016. 18+ Speel bewust