10% korting

Overnachten B&B Hofstede Het Holt Leuvenheim
Sluit venster x

Voor B&B Hofstede Het Holt in B&B Hofstede Het Holt te Leuvenheim kunt u telefonisch reserveren via 031 341 90 71.

Ga naar www.erfgoedlogies.nl

B&B Hofstede Het Holt

B&B Hofstede Het Holt wordt omringd door weilanden en een landschapstuin met een oppervlakte van zo’n 1,5 hectare. Tuinieren is de grote passie van eigenaren Gert-jan en Marion. De zorgvuldig gekozen beplanting is een lust voor het oog en geheel in harmonie met de omgeving. 

De hofstede stamt uit 1783 en werd door de huidige eigenaren grondig gerenoveerd. Het oude en vrijstaande bakhuisje van toen, werd een heerlijke B&B voor twee met een eigen terras met vrij uitzicht.

B&B Hofstede Het Holt ligt in de zogenaamde landgoederenzone, tussen de Veluwezoom en de IJsselvallei, in het buitengebied van Brummen. Hier wisselen bossen en weilanden elkaar af. De Achterhoek ligt vlakbij en ook de IJssel stroomt op nog geen kilometer afstand.

U kunt met het pontje van Brummen naar Bronkhorst varen, het kleinste stadje van Nederland. Ook de Hanzesteden Doesburg en Zutphen liggen vlakbij.

Het Kröller-Möller Museum, Stedelijk Museum Zutphen en het Openluchtmuseum Arnhem liggen allen in de buurt. De uitgestrekte bossen en heide van De Veluwe maken deze omgeving tot een paradijs voor wandelaars en fietsers.

Met de BankGiro Loterij VIP-KAART krijgt u 10% korting op de reguliere kamerprijzen
vanaf  105,- per nacht voor twee personen inclusief ontbijt. Vermeld in het reserveringsverzoek duidelijk het gebruik van uw Bankgiro Loterij VIP-KAART.

De korting is niet geldig op arrangementen. Diner is niet bij de prijs inbegrepen.

Praktische informatie

Locatie: B&B Hofstede Het Holt
Adres: Spankerenseweg 5, Leuvenheim
Telefoonnummer: 031 341 90 71
Website: www.erfgoedlogies.nl

Vergelijkbaar aanbod

© 2019 BankGiro Loterij N.V. De vergunning voor de loterij is afgegeven door de Kansspelautoriteit onder kenmerk 10235 d.d. 23/12/2016. 18+ Speel bewust