10% korting

Overnachten B&B Lyts Kanaän Mantgum
Sluit venster x

Voor B&B Lyts Kanaän in B&B Lyts Kanaän te Mantgum kunt u telefonisch reserveren via 058 711 03 21.

Ga naar www.erfgoedlogies.nl

B&B Lyts Kanaän

'Lyts Kanaän' (klein Kanaän) was vroeger de volkse benaming voor het dorp Mantgum. Kanaän betekent 'land van melk en honing'.

In het plaatsje Mantgum ligt ook deze Bed & Breakfast, in het voorhuis van een gerenoveerde boerderij uit begin vorige eeuw. De oorspronkelijke stallen zijn beduidend ouder. De verdieping van het voorhuis heeft twee B&B kamers met eigen badkamers.

Mantgum ligt in de driehoek Sneek, Heerenveen, Leeuwarden. Hierdoor is er veel te doen in de omringende steden. Het dorp zelf ligt rustig en wordt omgeven door natuur, denk aan landerijen, bossen en water.

Niet alleen natuurliefhebbers kunnen hier volop genieten, ook rustzoekers, golfers en watersporters hebben hier veel opties.

Met de BankGiro Loterij VIP-KAART krijgt u 10% korting op de reguliere kamerprijzen
vanaf  80,- per nacht voor twee personen inclusief ontbijt. Vermeld in het reserveringsverzoek duidelijk het gebruik van uw BankGiro Loterij VIP-KAART.

De korting is niet geldig op arrangementen. Diner is niet bij de prijs inbegrepen.

Praktische informatie

Locatie: B&B Lyts Kanaän
Adres: Seerp van Galemawei 17, Mantgum
Telefoonnummer: 058 711 03 21
Website: www.erfgoedlogies.nl

Vergelijkbaar aanbod

© 2019 BankGiro Loterij N.V. De vergunning voor de loterij is afgegeven door de Kansspelautoriteit onder kenmerk 10235 d.d. 23/12/2016. 18+ Speel bewust