Gratis

Museum Beeld en Geluid Hilversum

Beeld en Geluid

Het Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid bezit één van de grootste audiovisuele archieven van Europa met meer dan een miljoen uur aan opnames van Nederlandse radio, televisie, film en muziek.  

Over het museum Beeld en Geluid

Voor een bijzondere reis door de Nederlandse mediawereld moet u bij museum Beeld en Geluid in Hilversum zijn. Daar wordt een van de grootste audiovisuele archieven van Europa onderhouden. Een bezoek aan de Beeld en Geluid experience neemt u mee naar de televisie van vroeger, maar laat u ook ervaren hoe het is om zelf media te maken. U kunt eindeloos tv-fragmenten terugzoeken, oude radio-opnames beluisteren, of juist het nieuws lezen en het licht bedienen op het Toppop-podium. Naast het museum heeft Beeld en Geluid een uitgebreide culturele agenda. Denk hierbij aan verrijkende colleges, talkshows en lezingen over (recente) mediaontwikkelingen en wereldgebeurtenissen. 

Bezoekinformatie

U bespaart € 17,- per ticket
Op max. 1 ticket per VIP-KAART
Let op alleen geldig aan de kassa
alleen geldig op vertoon van uw VIP-KAART


Beeld: Daria Scagliola en Stijn Brakkee

Praktische informatie

Locatie: Beeld en Geluid
Adres: Media Parkboulevard 1, Hilversum
Telefoonnummer: 035 677 55 55
Website: www.beeldengeluid.nl

Vergelijkbaar aanbod

© 2019 BankGiro Loterij N.V. De vergunning voor de loterij is afgegeven door de Kansspelautoriteit onder kenmerk 10235 d.d. 23/12/2016. 18+ Speel bewust