10% korting

Overnachten Bellas Artes Kerkwerve
Sluit venster x

Voor Bellas Artes in Bellas Artes te Kerkwerve kunt u telefonisch reserveren via 06 22 46 14 22 .

Ga naar www.erfgoedlogies.nl

Bellas Artes

Deze drie tweepersoons gastenverblijven zijn ondergebracht in een vrijstaand gebouw. Alles op deze Schouwse hofstede uit 1879 is nog redelijk authentiek, wat een klein wonder mag heten. Want hoewel de watersnood van 1953 ook op dit eiland veel heeft verwoest, hebben deze schuur en het huis de ramp wonderbaarlijk overleefd.

De gastenverblijven bevinden zich in de oude gepotdekselde schuur, waar het kleinvee vroeger haar plek had. Het hooi en stro lag keurig boven op het zoldertje, waar nu de slaapkamers zijn.

De hofstede wordt omgeven door landerijen en ook het gastenverblijf ziet hier riant op uit. De boerderij ligt tussen Kerkwerve en de oude vestingstad Zierikzee met haar mooie monumentale panden en gezellige haven.

Het eiland Schouwen-Duiveland telt veel oude dorpen, zoals Dreischor, Zonnemaire en Brouwershaven. Het bosrijke Schuddebeurs is drie kilometer verderop. De Zeeuwse kust is binnen 10 minuten met de auto bereikbaar. In de omgeving zijn onder meer verschillende restaurants, musea, maneges en golfbanen.

Met de BankGiro Loterij VIP-KAART krijgt u 10% korting op de reguliere prijs va
n € 100,- per nacht voor twee personen inclusief uitgebreid ontbijt (minimum verblijf twee nachten). Vermeld in het reserveringsverzoek duidelijk het gebruik van uw BankGiro Loterij VIP-KAART.

De korting is niet geldig op arrangementen. Diner is niet bij de prijs inbegrepen.

Praktische informatie

Locatie: Bellas Artes
Adres: Heuvelsweg 2, Kerkwerve
Telefoonnummer: 06 22 46 14 22
Website: www.erfgoedlogies.nl

Vergelijkbaar aanbod

© 2019 BankGiro Loterij N.V. De vergunning voor de loterij is afgegeven door de Kansspelautoriteit onder kenmerk 10235 d.d. 23/12/2016. 18+ Speel bewust