10% korting

Overnachten Bi'j de Watermölle Haaksbergen
Sluit venster x

Voor Bi'j de Watermölle in Bi'j de Watermölle te Haaksbergen kunt u telefonisch reserveren via 053 572 92 50 .

Ga naar www.erfgoedlogies.nl

Bi'j de Watermölle

Bi’j de Watermölle heeft vijf luxe suites in de robuuste Twentse stijl, compleet met oude bielsen en gebinten.

In de zomer van 1990 werd bij de eeuwenoude Oostendorper watermolen (anno 1548) de voormalige theeschenkerij tot heerlijk restaurant gerestaureerd. Er werd voor gezorgd dat dit perfect zou harmoniëren met de overige historische gebouwen. Er werden louter authentieke bouwmaterialen en oude bouwtechnieken gebruikt en toegepast.

Een decennium later werd de 16e eeuwse vakwerkschuur bij het restaurant getrokken en tot intiem en luxe hotel verbouwd. Alle vijf de heerlijke suites kijken uit op watermolen, die tot op de dag van vandaag verschillende soorten meel produceert en verkoopt.

Bi’j de Watermölle ligt midden in de prachtige Twentse natuur, met een overdaad aan wandel- en fietsmogelijkheden (fietsen zijn ruim voorhanden en gratis te gebruiken). Op loopafstand is een tropisch zwembad. In het centrum van Haaksbergen, dat op een steenworp afstand ligt, kan worden gewinkeld.

Museum Buurt Spoorweg onderhoudt nog regelmatig historische treindiensten op een lokaalspoorlijn tussen Haaksbergen en Boekelo. Hengelo en Enschede zijn in een kwartier per auto te bereiken. Op een paar honderd meter ligt Golfbaan het Langelo (9 holes).

In het restaurant, dat door Michelin is bekroond met een Bib Gourmand, is de open keuken het heerlijke middelpunt. Let op: diner is niet inbegrepen in de prijs.

Met de BankGiro Loterij VIP-KAART krijgt u 10% korting op de reguliere kamerprijzen vanaf
€ 105,- per suite per nacht op basis van twee personen plus ontbijt. Vermeld in het reserveringsverzoek duidelijk het gebruik van uw BankGiro Loterij VIP-KAART.

Praktische informatie

Locatie: Bi'j de Watermölle
Adres: Watermolenweg 3, Haaksbergen
Telefoonnummer: 053 572 92 50
Website: www.erfgoedlogies.nl

Vergelijkbaar aanbod

© 2019 BankGiro Loterij N.V. De vergunning voor de loterij is afgegeven door de Kansspelautoriteit onder kenmerk 10235 d.d. 23/12/2016. 18+ Speel bewust