Gratis

Museum Bonnefantenmuseum Maastricht

Bonnefantenmuseum

Het Bonnefantenmuseum is de plek in Maastricht waar hedendaagse en oude kunst elkaar vinden.

Robin de Puy - Randy

t/m 13 mei

In 2015 doorkruist portretfotografe Robin de Puy Amerika op de motor. In Ely, Nevada ziet ze Randy. Hij fietst voorbij - snel - maar in die split second dat ze hem ziet, is de beslissing gemaakt: De Puy wil weten wie dit jongetje is. Een aantal dagen later verlaat ze het stadje en dat was het - althans, dat leek zo. Eenmaal terug in Amsterdam schiet Randy af en toe door haar hoofd. Het is onmogelijk het te laten bij dat ene gemaakte beeld. Eind 2016 - inmiddels is ze Fotograaf des Vaderlands- zoekt de Puy hem opnieuw op, daarna nog een keer in februari 2017 en vervolgens weer een keer in mei 2017. Ze keert hem binnenste buiten, kijkt naar hem, staart naar hem en hij laat het toe. In het Bonnefantenmuseum presenteert Robin de Puy dit portret van Randy in de vorm van een installatie bestaande uit foto en film.


Over het Bonnefantenmuseum

Dit is de plek waar hedendaagse en oude kunst elkaar vinden, van middeleeuwse sculpturen en Italiaanse schilderkunst uit de 16e eeuw tot hedendaagse Minimal Art en Arte Povera. Daarnaast focust het museum zich op jonge opkomende kunstenaars uit de Eu-regio, een samenwerkingsverband tussen 130 Nederlandse en Duitse steden.

Informatie

U bespaart € 12,50
Op max. 1 ticket per VIP-KAART

Vergeet niet uw VIP-KAART mee te nemen.

Beeld: Kim Zwarts

Praktische informatie

Locatie: Bonnefantenmuseum
Adres: Avenue Ceramique 250, Maastricht
Telefoonnummer: 043 329 01 90
Website: www.bonnefanten.nl

Vergelijkbaar aanbod

© 2018 BankGiro Loterij N.V. De vergunning voor de loterij is afgegeven door de Kansspelautoriteit onder kenmerk 10235 d.d. 23/12/2016. 18+ Speel bewust