2 PERSONEN GRATIS

Museum Centraal Museum Utrecht

Centraal Museum

Van Gerrit Rietveld tot Dick Bruna en van Viktor & Rolf tot het eeuwenoude Utrechtse schip: kunst uit Utrecht staat in dit museum centraal.

Zie de werken van Carravaggio en reis mee door zijn leven. Bestel hier uw tickets voor de documentaire: Caravaggio: The Soul and the Blood.

De Line Up

22 september t/m 18 november

Tekenen is misschien wel de meest toegankelijke kunstvorm die er bestaat. Er zijn weinig mensen op deze wereld die nog nooit een tekening hebben gemaakt. Ook kunstenaars schetsen en tekenen er op los, in de meest uiteenlopende stijlen en vormen. Er valt veel bijzonders te ontdekken op gebied van tekenen binnen het hedendaagse kunstdiscours. Om die reden presenteert het Centraal Museum dit najaar een grootse tentoonstelling over tekenen van 1950 tot nu: De Line Up.

Utrecht doet mee aan de ns-actie, klik hier

Over het Centraal Museum

Ruim 50.000 objecten vormen de collectie van het Centraal Museum, onderverdeeld in vijf verschillende deelcollecties: stadsgeschiedenis, oude kunst, moderne en hedendaagse kunst, toegepaste kunst en mode. Het museum heeft onder andere de grootste collectie Rietveld-objecten ter wereld en het originele atelier van Dick Bruna.

Bestelinformatie

U bespaart tot € 27,- op de entree
Op max. 2 tickets per VIP-KAART
Let op alleen geldig op vertoon van uw VIP-KAART

Praktische informatie

Locatie: Centraal Museum
Adres: Agnietenstraat 1, Utrecht
Telefoonnummer: 030 236 23 62
Website: www.centraalmuseum.nl

Vergelijkbaar aanbod

© 2018 BankGiro Loterij N.V. De vergunning voor de loterij is afgegeven door de Kansspelautoriteit onder kenmerk 10235 d.d. 23/12/2016. 18+ Speel bewust