25% korting

Museum Continium Kerkrade
Sluit venster x

Continium

Continium is hét museum van Limburg voor het hele gezin! Niet kijken, maar doen en ontdekken.

CSI: Continium

1 juni t/m 8 september

Er is een lichaam gevonden en tijdens de nieuwe expositie CSI: Continium stappen bezoekers in de voetsporen van een forensisch onderzoeker om het mysterie op te lossen. Verslaggever Lex Uiting is al ter plaatse en Professor Kees Koud helpt de jonge onderzoekers op weg. In CSI: Continium maken bezoekers kennis met de historische vondst van ijsmummie Ötzi en het forensisch onderzoek dat volgde. Bezoekers doen uitgebreid sporenonderzoek en brengen live verslag uit van hun bevindingen.

Over Continium

Continium is een interactief doe- en ontdekmuseum waar u handen en ogen tekort komt en van alles leert over wetenschap en techniek. In de speciaal ingerichte Science Labs maakt men zelf een stoere technische gadget die mee naar huis mag. Het museum ligt aan het Museumplein Limburg, daar kunt u ook Cube design museum en Columbus Earth Center met uw VIP-KAART bezoeken.

Bestelinformatie

U ontvangt 25% kassakorting
Op max. 4 tickets
U bespaart € 3,- per ticket
Let op alleen geldig op vertoon van uw VIP-KAART

Praktische informatie

Locatie: Continium
Adres: Museumplein 2, Kerkrade
Telefoonnummer: 045 - 567 08 09
Website: www.continium.nl

Vergelijkbaar aanbod

© 2018 BankGiro Loterij N.V. De vergunning voor de loterij is afgegeven door de Kansspelautoriteit onder kenmerk 10235 d.d. 23/12/2016. 18+ Speel bewust