25% korting

Museum Continium Kerkrade
Sluit venster x

Continium

Continium is hét museum van Limburg voor gezinnen! Niet kijken, maar zelf doen en ontdekken.

World of Bricks - t/m 21 mei

World Of Bricks is de kleurrijkste stad gebouwd met supergrote bouwstenen! Zo is er een brandweerkazerne, een cinema, school, garage en meer. Door met lego-stenen te bouwen en experimenteren ontdekt u hoe de wereld werkt. Meld u bij de grenswachter en ga op ontdekkingstocht door Continium's World Of Bricks. Talloze steentjes en doe-opstellingen dagen u uit om aan de slag te gaan. 

Over Continium

Continium is een interactief doe- en ontdekmuseum waar u handen en ogen tekort komt voor alle leuke doe-dingen. Naast de vaste tentoonstellingen, waarin er van alles te leren is over wetenschap en techniek, is er regelmatig een nieuwe wisselexpo. In de speciaal ingerichte Science Labs maakt men zelf een stoere technische gadget die mee naar huis mag. Het museum ligt aan het Museumplein Limburg, daar kunt u ook Cube design museum en Columbus Earth Center met uw VIP-KAART bezoeken.

Bestelinformatie

U ontvangt 25% kassakorting
op vertoon van uw VIP-KAART aan de kassa
Op max. 4 tickets
U bespaart € 3,-

Vergeet niet uw VIP-KAART mee te nemen. Deze wordt gecontroleerd.

Praktische informatie

Locatie: Continium
Adres: Museumplein 2, Kerkrade
Telefoonnummer: 045 - 567 08 09
Website: www.continium.nl

Vergelijkbaar aanbod

© 2017 BankGiro Loterij N.V. De vergunning voor de loterij is afgegeven door de Kansspelautoriteit onder kenmerk 10235 d.d. 23/12/2016. 18+ Speel bewust