10% korting

Overnachten De Amshoff Kiel
Sluit venster x

Voor De Amshoff in De Amshoff te Kiel kunt u telefonisch reserveren via 0598 49 10 66.

Ga naar www.erfgoedlogies.nl

De Amshoff

In het Groningse Kiel-Windeweer staat de veenkoloniale kerk De Amshoff. Deze kerk werd gebouwd nadat de circa 800 inwoners van Windeweer en Lula in 1754 de gemeente Groningen verzocht om een kerk te bouwen. Al een jaar later startte de bouw.

In 2001 zijn de kerk en de pastorie in opdracht van de Stichting Oude Kerken gerestaureerd, waarna deze ook van functie wisselde. In de oude pastorie zijn twee prachtige appartementen gemaakt met uitzicht op de Engelse landschapstuin.

Liefhebbers van de buitenlucht kunnen letterlijk vele kanten op. Zo is er rond het Zuidlaardermeer te fietsen en zijn ook vissers daar welkom. Het binkdorp Zuidlaren is in de buurt en de stad Groningen is op een half uur rijden met de auto. Er zijn ook meerdere golfclubs in de omgeving.

Het restaurant van De Amshoff serveert u daarnaast een diner op sterrenniveau voor, een aanrader.

Met de BankGiro Loterij VIP-KAART krijgt u 10 % korting op de reguliere kamerprijzen vana
f € 119,50 voor twee personen per nacht plus ontbijt. Vermeld in het reserveringsverzoek duidelijk het gebruik van uw BankGiro Loterij VIP-KAART.

De korting is niet geldig op arrangementen. Diner is niet
bij de prijs inbegrepen.

Praktische informatie

Locatie: De Amshoff
Adres: Venemakade 93-95, Kiel
Telefoonnummer: 0598 49 10 66
Website: www.erfgoedlogies.nl

Vergelijkbaar aanbod

© 2019 BankGiro Loterij N.V. De vergunning voor de loterij is afgegeven door de Kansspelautoriteit onder kenmerk 10235 d.d. 23/12/2016. 18+ Speel bewust