10% korting

Overnachten De Bergense Hof Raamsdonk
Sluit venster x

Voor De Bergense Hof in De Bergense Hof te Raamsdonk kunt u telefonisch reserveren via 0162 74 26 39 .

Ga naar www.erfgoedlogies.nl

De Bergense Hof

Aan een buitenlint van het mooie Brabantse dorp Raamsdonk ligt De Bergense Hof. Deze sfeervolle monumentale boerderij, een gemeentelijk monument, stamt uit het begin van de 18e eeuw. Het gebouw is vroeger een boerenbedrijf en pastorie met schuurkerk geweest.

De naam De Bergense Hof verwijst naar ‘De Bergen’. Dat is de oorspronkelijke naam van de streek waar de boerderij ligt, een hoger gelegen woongebied tussen de Maas en de Donge.

Raamsdonk is een rustiek, agrarisch dorp en telt niet meer dan 2200 inwoners. De structuur van de oude dorpskern wordt gekenmerkt door lintbebouwing met nog veel karakteristieke boerderijen.

Het dorp ligt in de streek De Langstraat in Noord-Brabant. Kenmerkend is het zogenaamde slagenlandschap met zijn lange, smalle percelen die omzoomd zijn met elzenheggen. Delen van dit monumentale cultuurlandschap vallen onder Staatsbosbeheer.

Natuurliefhebbers en wandelaars kunnen hier hun hart ophalen en mogelijkheden om te wandelen en fietsen zijn er te over. Zo kan het Halve Zolenpad naar Waalwijk worden gekozen en zijn ook de Loonse en Drunense Duinen en de Biesbosch zeer nabij.

Voor liefhebbers van cultuur zijn Breda en Den Bosch makkelijk te bereiken. Amusement wacht onder meer in De Efteling. Golfen kan in een straal tot 20 km op niet minder dan negen banen.

Met de BankGiro Loterij VIP-KAART krijgt u 10% korting op de reguliere prijs van
110,- per nacht inclusief ontbijt. Vermeld in het reserveringsverzoek duidelijk het gebruik van uw BankGiro Loterij VIP-KAART.

De korting is niet geldig op arrangementen. Diner is niet bij de prijs inbegrepen.

Praktische informatie

Locatie: De Bergense Hof
Adres: Lange Broekstraat 2A, Raamsdonk
Telefoonnummer: 0162 74 26 39
Website: www.erfgoedlogies.nl

Vergelijkbaar aanbod

© 2019 BankGiro Loterij N.V. De vergunning voor de loterij is afgegeven door de Kansspelautoriteit onder kenmerk 10235 d.d. 23/12/2016. 18+ Speel bewust