€ 1,- korting

Film De Bios Drachten Drachten
Sluit venster x

De Bios Drachten

Voor een gezellig avondje uit gaat u naar De Bios Drachten. Hier geniet u van de nieuwste films, die worden vertoond in maar liefst zeven zalen. Alle zalen zijn uitgerust met comfortabele stoelen met veel beenruimte en moderne technologieën op het gebied van beeld en geluid.

De Bios Drachten heeft een uitgebreid assortiment eten en drinken, dat u mag nuttigen in de zaal. De bioscoopzalen zijn toegankelijk voor rolstoelgebruikers en de bioscoop beschikt tevens over een invalidentoilet. Het complex is gelegen vlak achter het uitgaanscentrum van Drachten. Parkeren kan gratis rondom het gebouw.


Op vertoon van uw BankGiro Loterij VIP-KAART ontvangt u € 1,- korting op een regulier filmticket van maandag t/m vrijdagmiddag, met uitzondering van schoolvakanties. De korting is persoonsgebonden en geldt niet in combinatie met andere acties, evenementen, specials of besloten voorstellingen. De verkoop vindt momenteel enkel plaats aan de ticketkassa’s in de bioscoop. Vergeet niet uw VIP-KAART mee te nemen.

Praktische informatie

Locatie: De Bios Drachten
Adres: Noorderdwarsvaart 25, Drachten
Telefoonnummer: 0512-543806
Website: www.biosdrachten.nl

Vergelijkbaar aanbod

© 2019 BankGiro Loterij N.V. De vergunning voor de loterij is afgegeven door de Kansspelautoriteit onder kenmerk 10235 d.d. 23/12/2016. 18+ Speel bewust