10% korting

Overnachten De Geverikhof Geverik
Sluit venster x

Voor De Geverikhof in De Geverikhof te Geverik kunt u telefonisch reserveren via 046 443 47 35.

Ga naar www.erfgoedlogies.nl

De Geverikhof

De historie van dit rijksmonument in het Limburgse Beek-Geverik gaat terug tot lang voor de Franse bezettingstijd. Schattingen wijzen uit dat de gewelfde kelders van De Geverikhof al van vóór 1200 dateren.

Het Poorthuis zorgde vanaf 1782 voor wat extra karakter. Met een sfeervolle zitkamer en prachtig terras kunt u hier uitrusten na een dag op pad. Het Cortenhuisje ligt aan de achterkant van de Geverikhof en is een tweepersoonsgastenverblijf met eigen terras. Beide huisjes worden verhuurd op basis van self-catering, er is een goedgevulde ontbijtmand te bestellen.

In het bakhuis in de tuin werd jarenlang brood en Limburgse vlaai voor het hele dorpje gebakken. Nu is het een cafétje waar inwoners elkaar in het weekend treffen. Aan de rand van de tuin lilgt een oud kerkje waar op zondag de heilige mis gelezen wordt.

Ook in de omgeving is genoeg te beleven. Het kunstenaarsdorpje wordt omringd door landerijen en grenst aan het Kelmonderbos, een zeldzaam hellingbos aan de Keutelbeek. In de drassige graslandjes en rond het moerasbos leven vogels, vleermuizen en dassenburchten.

Er zijn vele wandelpaden door het Mergelland. Maastricht is vlakbij en ook de Belgische plaatsen Aken, Luik en Hasselt zijn met de auto vlot te bereiken.

Met de BankGiro Loterij VIP-KAART krijgt u 10% korting op de reguliere kamerprijzen
vanaf 110,- voor twee personen per nacht exclusief ontbijt. Vermeld in het reserveringsverzoek duidelijk het gebruik van uw BankGiro Loterij VIP-KAART.

De korting is niet geldig op arrangementen. Diner is niet bij de prijs inbegrepen.

Praktische informatie

Locatie: De Geverikhof
Adres: Kapelstraat 16, Geverik
Telefoonnummer: 046 443 47 35
Website: www.erfgoedlogies.nl

Vergelijkbaar aanbod

© 2019 BankGiro Loterij N.V. De vergunning voor de loterij is afgegeven door de Kansspelautoriteit onder kenmerk 10235 d.d. 23/12/2016. 18+ Speel bewust