Gratis

Museum TwentseWelle Enschede

De Museumfabriek

In De Museumfabriek, voorheen TwentseWelle, ontdekt u alles over natuur en technicke, kunst en wetenschap, van fossielen tot machines.

Frankenstein, ik denk dus ik ben

t/m 31 januari

De Museumfabriek staat helemaal in het teken van de toekomst vol met kunstmatige intelligentie, augmented reality en virtual reality. Wetenschappers voorspellen dat de technologie de mens in 2060 in alle domeinen de baas is. Hoe zal het zijn om mens in die wereld te zijn? ‘Frankenstein’ stelt vragen, laat voelen, hallucineert en verrast. Als bezoeker ervaart u de wereld van de toekomst.


Over De Museumfabriek

Er is een nieuw museum in Enschede! Een museum van natuur en techniek, van kunst en wetenschap, van vogels, van bloemen, fossielen, machines en van oude en nieuwe dingen. Voor mensen die zich verwonderen, over sterren, planeten, over de blauwe lucht en de wolken daarin. Voor mensen die willen weten waar we vandaan komen en waar we naartoe gaan. Voor mensen die snappen dat dat te hoog is gegrepen maar die toch blijven zoeken.

Bestelinformatie

U bespaart € 8,50 per ticket
Op max. 1 ticket per VIP-KAART
Overige info alleen op vertoon van uw VIP-KAART

Praktische informatie

Locatie: TwentseWelle
Adres: Het Rozendaal 11, Enschede
Telefoonnummer: 053 480 76 80
Website: www.twentsewelle.nl

Vergelijkbaar aanbod

© 2018 BankGiro Loterij N.V. De vergunning voor de loterij is afgegeven door de Kansspelautoriteit onder kenmerk 10235 d.d. 23/12/2016. 18+ Speel bewust