Gratis

Museum De Nieuwe Kerk Amsterdam

De Nieuwe Kerk

De Nieuwe Kerk Amsterdam staat al decennia lang bekend om haar spraakmakende tentoonstellingen met kunst en fotografie over inspirerende personen, culturen en godsdiensten.

World Press Photo 2019

13 april t/m 7 juli 2019

Tijdens de lentemaanden presenteert De Nieuwe Kerk de wereldpremière van World Press Photo 2019, de bekende internationale persfotowedstrijd. Bewonder meer dan 150 bekroonde beelden en video’s, de winnende foto van het jaar en laat je meevoeren door de ingrijpende verhalen. Dit jaar tonen ook twee Nederlandse fotografen werk. Jasper Doest met Flamingo Socks en Pieter ten Hoopen met zijn fotoverhaal De migrantenkaravaan. Een nieuw element tijdens deze editie is World Press Photo Originals, waar een selectie te zien is van originele, vaak gesigneerde foto’s uit het verleden van World Press Photo. Aan de hand van de meeslepende audiotour vertellen de fotografen persoonlijke verhalen en gebeurtenissen achter de gepresenteerde werken.


Over De Nieuwe Kerk

De Nieuwe Kerk, naast het Koninklijk Paleis op de Dam, is het gezicht van de stad. Deze kerk werd gebruikt voor het huwelijk van Willem-Alexander en Máxima en dit is de plek waar het graf van Michiel de Ruyter zich bevindt. Jaarlijks worden in deze kerk grote tentoonstellingen georganiseerd over schatten uit andere landen, culturen en godsdiensten.

Informatie

U bespaart € 12,50
Op max. 1 ticket per VIP-KAART
Let op alleen geldig op vertoon van uw VIP-KAART


Bestel hier uw tickets

Beeld: Evert Elzinga

Praktische informatie

Locatie: De Nieuwe Kerk
Adres: Dam, Amsterdam
Telefoonnummer: 020 626 81 68
Website: www.nieuwekerk.nl

Vergelijkbaar aanbod

© 2019 BankGiro Loterij N.V. De vergunning voor de loterij is afgegeven door de Kansspelautoriteit onder kenmerk 10235 d.d. 23/12/2016. 18+ Speel bewust