10% korting

Overnachten De Oude Zondagschool Aalten
Sluit venster x

Voor De Oude Zondagschool in De Oude Zondagschool te Aalten kunt u telefonisch reserveren via 06 10 39 73 46.

Ga naar www.erfgoedlogies.nl

De Oude Zondagschool

Privacy, ruimte, rust en comfort zijn de sleutelwoorden voor dit heerlijke vakantiehuis dat ruimte biedt aan twee tot zes personen.

Dit monument stamt uit 1924 en werd recent grondig, doch met respect voor de historie en het traditionele karakter, gerestaureerd. Jarenlang deed het gebouw dienst als Zondagschool voor de plattelandsjeugd. Waar eerst de twee lokalen waren is nu de living met eethoek en moderne keuken.

Aan de achterzijde van De Oude Zondagschool is een ruim terras. Voor kinderen is het bij het huis horende bos een heerlijke speelplek. Er zijn twee eigen parkeerplaatsen en een afdakje om fietsen te stallen.

De Oude Zondagschool ligt in het buurtschap Lintelo, vlakbij het dorp Aalten, in de mooie Achterhoek. Het huis ligt volledig vrij en wordt omringd door weilanden en bos. De mogelijkheden om te wandelen en fietsen zijn hier eindeloos. In Aalten kunt u terecht voor uw boodschappen. Hier zijn ook een aantal restaurants.

De gemeente Aalten is rijk aan cultuurhistorisch erfgoed en de verschillende locaties zijn met elkaar verbonden door twee fietsroutes van ongeveer 35 kilometer. Winterswijk met onder meer het Rietveld Museum, boekenstad Bredevoort en het Openlucht Museum in Lievelde liggen op een steenworp afstand.

Met de BankGiro Loterij VIP-KAART krijgt u 10% korting op de reguliere prijs van
€ 325,- per weekend. Vermeld in het reserveringsverzoek duidelijk het gebruik van uw BankGiro Loterij VIP-KAART.

De korting is niet geldig op arrangementen. Diner is niet bij de prijs inbegrepen.

Praktische informatie

Locatie: De Oude Zondagschool
Adres: Sondernweg 9, Aalten
Telefoonnummer: 06 10 39 73 46
Website: www.erfgoedlogies.nl

Vergelijkbaar aanbod

© 2019 BankGiro Loterij N.V. De vergunning voor de loterij is afgegeven door de Kansspelautoriteit onder kenmerk 10235 d.d. 23/12/2016. 18+ Speel bewust