10% korting

Overnachten De Theekoepel Oosterbeek
Sluit venster x

Voor De Theekoepel in De Theekoepel te Oosterbeek kunt u telefonisch reserveren via 06 27 89 06 89 .

Ga naar www.erfgoedlogies.nl

De Theekoepel

Dit idyllische huisje in Oosterbeek is een 180 jaar oude theekoepel. Een bijzondere plek om te overnachten, mede door de antieke inrichting.

De Theekoepel ligt op het hoogste punt in de omgeving. Hierdoor kijkt u vanuit de eettafel uit over een groen veld. De Theekoepel ligt middenin de bossen en heeft daarnaast een zonnige tuin.

De oude theekoepel hoorde oorspronkelijk tot het huis Mariendaal in Arnhem. Hier kunt u de drukte van de Randstad ontvluchten en in de natuur tot rust komen.

Met Oosterbeek, Arnhem, Burgers Zoo, het Openluchtmuseum, Airborne Museum Hartenstein en het Kröller-Möller Museum in de buurt, heeft u vele opties voor een dagje uit. Ook is er de mogelijkheid om te golfen, mountainbiken, paardrijden, wandelen en fietsen.

Met de BankGiro Loterij VIP-KAART krijgt u 10 % korting op de reguliere kamerprijzen
vanaf € 224,- voor twee nachten. Vermeld in het reserveringsverzoek duidelijk het gebruik van uw BankGiro Loterij VIP-KAART.

De korting is niet geldig op arrangementen. Diner is niet bij de prijs inbegrepen.

Praktische informatie

Locatie: De Theekoepel
Adres: Schelmseweg 86, Oosterbeek
Telefoonnummer: 06 2789 06 89
Website: www.erfgoedlogies.nl

Vergelijkbaar aanbod

© 2019 BankGiro Loterij N.V. De vergunning voor de loterij is afgegeven door de Kansspelautoriteit onder kenmerk 10235 d.d. 23/12/2016. 18+ Speel bewust