10% korting

Overnachten De Huiskamer Grou
Sluit venster x

Voor De Thuiskamer in De Huiskamer te Grou kunt u telefonisch reserveren via 06 22 60 82 47 .

Ga naar www.erfgoedlogies.nl

De Thuiskamer

De Thuiskamer is een rijksmonument dat dateert uit 1654. Samen met de naastgelegen diaconiewoning aan de Huzebosk, is dit de oudste woning van het Friese plaatsje Grou.

De woningen behoorden destijds tot de Nederlands hervormde kerk en liggen ook onder de vleugels van de 12e eeuwse Sint Piterkerk. Beide tweepersoonskamers hebben een sfeervolle inrichting en zoveel mogelijk authentieke details zijn in ere hersteld bij renovaties.

Grou ligt aan het Friese Pikmeer en het Prinses Margrietkanaal. Het typische waterdorp is inmiddels uitgegroeid tot een internationaal bekend watersportcentrum.

In de zomer staat de zeilsport er centraal, ook wel bekend als de GWS-Schouw. Het skûtsjesilen is hierbij het grootste evenement, als de eerste wedstrijd van de competitie tussen 14 skûtsjes wordt gehouden.

Ook een aanrader is het gebied de Alde Faenen, dat als Nationaal Park is aangemerkt en Natura 2000-gebied is. Hierdoor krijgt het extra bescherming. Wandelaars en fietsers kunnen terecht in de weilanden, bossen, wadden en op het strand.

Met de BankGiro Loterij VIP-KAART krijgt u 10 % korting op de reguliere kamerprijzen vana
f € 99,- per nacht plus ontbijt. Vermeld in het reserveringsverzoek duidelijk het gebruik van uw BankGiro Loterij VIP-KAART.

De korting is niet geldig op arrangementen. Diner is niet bij de prijs inbegrepen.

Praktische informatie

Locatie: De Huiskamer
Adres: Hoofdstraat 31, Grou
Telefoonnummer: 06 22 60 82 47
Website: www.erfgoedlogies.nl

Vergelijkbaar aanbod

© 2019 BankGiro Loterij N.V. De vergunning voor de loterij is afgegeven door de Kansspelautoriteit onder kenmerk 10235 d.d. 23/12/2016. 18+ Speel bewust