10% korting

Overnachten De Valkenrode Sprundel
Sluit venster x

Voor De Valkenrode in De Valkenrode te Sprundel kunt u telefonisch reserveren via 06 30 57 13 16.

Ga naar www.erfgoedlogies.nl

De Valkenrode

Het tweepersoons guesthouse is gesitueerd in een voormalige schuur. Dit Brabantse buiten stamt van ruim een eeuw geleden. Onder regie van de huidige eigenaren werd een deel van het woonhuis verbouwd en werd ook de prachtige grote tuin grondig aangepakt.

Hoewel de oorspronkelijke functie van boerenbedrijf al enige tijd niet meer geldt, scharrelen en grazen er nog wel kippen, schapen en twee ezels rond het huis.

De Valkenrode ligt in het buitengebied van Sprundel en op loopafstand van het prachtige natuurgebied De Pannenhoef. Dichtbij zijn ook de natuurgebieden Buisse Heide en De Moeren. Gelegen op het knooppunt van diverse wandel- en fietsroutes.

Met onder andere de Henriette Roland Holst wandeling van 5 kilometer, waarlangs u acht gedichten van haar kunt lezen. In de nabije omgeving is het Van Goghmuseum in Zundert de moeite van een bezoek waard. Breda is 15 minuten rijden en Antwerpen ligt op een half uur rijden. Golfbanen zijn er volop.

Met de BankGiro Loterij VIP-KAART krijgt u 10% korting op de reguliere prijs van
85,- per nacht voor twee personen. Vermeld in het reserveringsverzoek duidelijk het gebruik van uw BankGiro Loterij VIP-KAART.

De korting is niet geldig op arrangementen. Diner is niet bij de prijs inbegrepen.

Praktische informatie

Locatie: De Valkenrode
Adres: Turfstraat 5, Sprundel
Telefoonnummer: 06 30 57 13 16
Website: www.erfgoedlogies.nl

Vergelijkbaar aanbod

© 2019 BankGiro Loterij N.V. De vergunning voor de loterij is afgegeven door de Kansspelautoriteit onder kenmerk 10235 d.d. 23/12/2016. 18+ Speel bewust