25% korting

Dierenpark DierenPark Amersfoort Amersfoort
Sluit venster x

DierenPark Amersfoort

In DierenPark Amersfoort ontmoet u de dieren op een unieke manier! Klim boven beren, glijd langs maraboes en spot giraffen vanuit een fietsboot. Of loop tussen de gieren in SnavelRijk, ontmoet de hyena-tweeling en ga op bezoek bij de olifantenfamilie. Echte dinofans moeten zeker een kijkje nemen in het DinoPark. In dit bos maken bezoekers een reis door de tijd langs zeventig levensgrote dinosaurussen. DierenPark Amersfoort is hét uitje voor de hele familie.


Tip: tijdens de schoolvakanties zijn er volop gratis activiteiten voor kinderen. Zo kunnen ze een hoop doen tijdens Poep & ZOO, een kijkje achter de schermen nemen tijdens ZOO’n ZOOmer en in de herfstvakantie kunnen ze mee op avontuur door een bos vol dino’s tijdens de DinoAdventures.

Op vertoon van uw BankGiro Loterij VIP-KAART aan de kassa ontvangt u 25% korting voor twee personen. De reguliere prijs is € 22,50, de prijs voor kinderen van 3 t/m 12 jaar is € 19,50 en de prijs voor 65+ is € 20,50. Kinderen van 0 t/m 2 jaar hebben gratis entree. Niet geldig i.c.m. andere acties en/of kortingen. Vergeet niet uw VIP-KAART mee te nemen.

Praktische informatie

Locatie: DierenPark Amersfoort
Adres: Barchman Wuytierslaan 224, Amersfoort
Tot en met: 31 december 2018
Telefoonnummer: 033 - 422 71 00
Website: www.dierenparkamersfoort.nl

Vergelijkbaar aanbod

© 2018 BankGiro Loterij N.V. De vergunning voor de loterij is afgegeven door de Kansspelautoriteit onder kenmerk 10235 d.d. 23/12/2016. 18+ Speel bewust