25% korting

Muziek Schouwburg De Domijnen Sittard 18 mei
Sluit venster x

Bella Italia

De smaken en ingrediënten van het Italiaanse lied zijn net zo rijk als die van de geliefde Italiaanse keuken. Hoogste tijd dus voor een verrassingsmenu met de lekkerste en mooiste Italiaanse topsongs van Eros Ramazzotti, Laura Pausini, Paolo Conte, Andrea Bocelli, Raffaella Carrà, Il Divo, Riccardo Cocciante, Milva en niet te vergeten grote hits die we kennen door versies van Marco Borsato, André Hazes en Willy Alberti.

Met Leonie Meijer (The Voice en solo-programma’s), Marijn Brouwers (AznavourMeneer Halsema en Jenny en Marijn), Merijn Oerlemans en fantastische musici. Benvenuto nella Bella Italia!

Met de BankGiro Loterij VIP-KAART krijgt u 25% korting op kaarten van € 25,-. Per VIP-KAART kunt u twee tickets bestellen. Nadat u bent ingelogd om te bestellen vult u de actiecode VIP18 in. Nu verschijnt de optie BGLVIPKAART, selecteer hier een ticketmet korting. Vergeet niet uw VIP-KAART mee te nemen.

Praktische informatie

Locatie: Schouwburg De Domijnen
Adres: Mgr. Claessensstraat 2, Sittard
Wanneer: 18 mei 2018
Telefoonnummer: 046 - 452 44 00
Website: www.dedomijnen.nl

Vergelijkbaar aanbod

© 2018 BankGiro Loterij N.V. De vergunning voor de loterij is afgegeven door de Kansspelautoriteit onder kenmerk 10235 d.d. 23/12/2016. 18+ Speel bewust