10% korting

Overnachten Erfgoed Bossem Lattrop
Sluit venster x

Voor Erfgoed Bossem in Erfgoed Bossem te Lattrop kunt u telefonisch reserveren via 0541 22 13 92 .

Ga naar www.erfgoedlogies.nl

Erfgoed Bossem

Erfgoed Bossem in het Overijsselse Lattrop is een oude Saksische boerderij waar al eeuwenlang landbouw wordt bedreven. De streekeigen stijl van de boerderij is altijd behouden gebleven en men waant zich op veel plaatsen nog in het verleden.

Gasten krijgen desgewenst een uitvoerige uitleg over het boerenleven van vroeger en nu. Ook zijn er koeien te bewonderen in hun nieuwe potstal. In de oorspronkelijke boerderij zijn vijf ruime en luxe boerderijkamers met eigen badkamer. Er is ook de mogelijkheid om in luxe canvas safaritenten met uitzicht te verblijven.

Het plaatsje Lattrop ligt in het karakteristieke coulisselandschap van Twente en ligt op ongeveer vijf kilometer van het historische stadje Ootmarsum.

In de omgeving is volop ruimte om te fietsen of te wandelen. Ook Kasteel Singraven is vlakbij en Cosmos ontdekcentrum is op loopafstand. In de vlakbij gelegen Hanzestad Oldenzaal is ook van alles te zien en beleven.

Met de BankGiro Loterij VIP-KAART krijgt u 10% korting op de reguliere kamerprijzen
vanaf  79,- per nacht voor twee personen inclusief ontbijt. Vermeld in het reserveringsverzoek duidelijk het gebruik van uw BankGiro Loterij VIP-KAART.

De korting is niet geldig op arrangementen. Diner is niet bij de prijs inbegrepen.

Praktische informatie

Locatie: Erfgoed Bossem
Adres: Dorpsstraat 7, Lattrop
Telefoonnummer: 0541 22 13 92
Website: www.erfgoedlogies.nl

Vergelijkbaar aanbod

© 2019 BankGiro Loterij N.V. De vergunning voor de loterij is afgegeven door de Kansspelautoriteit onder kenmerk 10235 d.d. 23/12/2016. 18+ Speel bewust