10% korting

Overnachten Erfgoed Rikkerda Lutjegast
Sluit venster x

Voor Erfgoed Rikkerda in Erfgoed Rikkerda te Lutjegast kunt u telefonisch reserveren via 0594 61 29 28.

Ga naar www.erfgoedlogies.nl

Erfgoed Rikkerda

In het Groningse Lutjegast kunt u verblijven in de eeuwenoude karakteristieke boerderij Rikkerda. De oudste vermelding van dit pand dateert van 1320.

In 1675 werd de boerderij verbouwd tot een riant buitenhuis, de borg Rikkerda. Deze werd in 1829, samen met veel andere Groningse borgen, afgebroken. In 1848 werd de huidige kop-hals-rompboerderij gebouwd. Sinds 1990 kunt u in het rijksmonument overnachten.

Er is een riante dwarsschuur met twee zit- en slaapkamers en eigen terras, en een grote schuur met ook twee zit- en slaapkamers en een fantastisch uitzicht over het aangrenzende natuurgebied. Elke slaapkamer heeft een eigen badkamer.

Het terrein grenst aan natuurgebied de Grootegastermolenpolder en ligt middenin het Westerkwartier, een bijzonder gebied tussen het Waddenkustgebied en de Drents-Friese Wouden.

Lutjegast ligt op de grens van Groningen en Friesland, vlakbij het Nationaal Park het Lauwersmeer en de Friese Wouden. Er zijn vele wandel- en fietsroutes en ook gasten met paarden zijn hier welkom, er is een weiland en buitenbak beschikbaar.

Met de BankGiro Loterij VIP-KAART krijgt u 10% korting op de reguliere kamerprijs
van € 102,- per tweepersoonskamer inclusief ontbijt. Vermeld in het reserveringsverzoek duidelijk het gebruik van uw BankGiro Loterij VIP-KAART.

De korting is niet geldig op arrangementen. Diner is niet bij de prijs inbegrepen.

Praktische informatie

Locatie: Erfgoed Rikkerda
Adres: Abel Tasmanweg 28, Lutjegast
Telefoonnummer: 0594 61 29 28
Website: www.erfgoedlogies.nl

Vergelijkbaar aanbod

© 2019 BankGiro Loterij N.V. De vergunning voor de loterij is afgegeven door de Kansspelautoriteit onder kenmerk 10235 d.d. 23/12/2016. 18+ Speel bewust