10% korting

Overnachten Erfgoedlogies De Eshof Norg
Sluit venster x

Voor Erfgoedlogies De Eshof in Erfgoedlogies De Eshof te Norg kunt u telefonisch reserveren via 06 21 69 00 92 .

Ga naar www.erfgoedlogies.nl

Erfgoedlogies De Eshof

De Eshof is een authentieke Saksische boerderij uit 1762 die in het centrum van het Drentse plaatsje Norg ligt. De geschiedenis van deze boerderij gaat terug tot begin 1600, toen er waarschijnlijk een lemen versie van de huidige boerderij stond.

De Eshof was zonder twijfel een van de grootste hoeves van Norg, mede omdat het gebouwd is met een geraamte van tien gebinten. De boerderij heeft drie gastenverblijven, elk heeft een eigen indeling en sfeer. Tegen een vriendenprijs is er gebruik te maken van de luxe buitensauna met relaxruimte waar een open haard en ligbedden te vinden zijn.

Het historische centrum van Norg ligt op loopafstand. In de omgeving zijn talloze historische boerderijen en brinken met oude eiken te bekijken. De stad Groningen ligt op 25 kilometer, ook Assen, met onder anderen het Drents museum is nabij.

Liefhebbers van rust zullen hier slechts de geluiden van vogels, wandelaars of paard en ruiter horen. Zo is er een zandpad naar de es (akker) en liggen er prachtige natuurgebieden in de omgeving.

Ook zijn er fiets- en wandeltochten die u door bossen, over heidevelden en langs brinkdorpen, zandverstuivingen en prehistorische hunebedden voeren.

Met de BankGiro Loterij VIP-KAART krijgt u 10% korting op de reguliere kamerprijzen
vanaf  90,- voor twee personen inclusief ontbijt. Vermeld in het reserveringsverzoek duidelijk het gebruik van uw BankGiro Loterij VIP-KAART.

De korting is niet geldig op arrangementen. Diner is niet bij de prijs inbegrepen.

Praktische informatie

Locatie: Erfgoedlogies De Eshof
Adres: Esweg 25, Norg
Telefoonnummer: 06 21 69 00 92
Website: www.erfgoedlogies.nl

Vergelijkbaar aanbod

© 2019 BankGiro Loterij N.V. De vergunning voor de loterij is afgegeven door de Kansspelautoriteit onder kenmerk 10235 d.d. 23/12/2016. 18+ Speel bewust