10% korting

Overnachten Ergoedlogies Lheederhof Dwingeloo
Sluit venster x

Voor Erfgoedlogies Lheederhof in Ergoedlogies Lheederhof te Dwingeloo kunt u telefonisch reserveren via 0521 59 26 65.

Ga naar www.erfgoedlogies.nl

Erfgoedlogies Lheederhof

Gastenverblijf Lheederhof is een rijks monumentale boerderij die stamt uit begin 1600 in Dwingeloo, een prachtig stukje Nederland in de buurt van verschillende nationale parken.

De boerderij is in 2012 volledig gerestaureerd, waarbij alle kenmerkende elementen van vroeger in stand zijn gehouden. Zo zijn er authentieke bedstedes te vinden en op het erf een nieuwe Drentse schuur. Bij mooi weer is het optimaal genieten in de boomgaard met fruitbomen of bij het verkennen van de omgeving.

Dwingeloo is een gastvrij en gezellig dorp met ongetwijfeld één van de allermooiste en gezelligste brinken van ons land. In de directe omgeving zijn de nationale parken het Drents Friese Wold, het Leggelderveld en het Dwingelderveld (het grootste gebied met natte heide in Europa) en te vinden.

Met de BankGiro Loterij VIP-KAART krijgt u 10% korting op de reguliere prijzen vanaf 225,- voor een weekend voor twee personen exclusief ontbijt. Vermeld in het reserveringsverzoek duidelijk het gebruik van uw BankGiro Loterij VIP-KAART.

De korting is niet geldig op arrangementen. Diner is niet bij de prijs inbegrepen.

Praktische informatie

Locatie: Ergoedlogies Lheederhof
Adres: Lhee 71 , Dwingeloo
Telefoonnummer: 0521 59 26 65
Website: www.erfgoedlogies.nl

Vergelijkbaar aanbod

© 2019 BankGiro Loterij N.V. De vergunning voor de loterij is afgegeven door de Kansspelautoriteit onder kenmerk 10235 d.d. 23/12/2016. 18+ Speel bewust